RIO FERDINAND OTKRIO: Van Nistelroj je vrištao na Ronalda, rekao mu je da ide u cirkus!

Novosti online

30. 01. 2021. u 12:11

NEKADAŠNjI defanzivac Mančester junajteda Rio Ferdinand podelio je zanimljivu anegdotu sa treninga.

РИО ФЕРДИНАНД ОТКРИО: Ван Нистелрој је вриштао на Роналда, рекао му је да иде у циркус!

FOTO: EPA

Podsetio je na vreme kada se Rud van Nistelroj žestoko naljutio na mladog Kristijana Ronalda tokom izvođenja trikova sa loptom. 

Ronaldo je od 2003. do 2009. godine bio član Junajteda, a u ovom klubu afirmisao se u jednog od najboljih fudbalera sveta. Na početku kerijere ipak nije sve bilo tako bajno. 

"Ronaldo je voleo lepe poteze koji zabavljaju publiku, a to je često ponavljao na treningu. Navikao je i na udarce. Rudu se to nije dopalo jer je tada bio zvezda kluba i čovek koji je važio za jednog od najboljih napadača", rekao je Ferdinand i potom dodao: 

"Na jednom treningu Ronaldo je bio na strani radio je svoje driblinge, Rud je čekao centaršut u šesnaestercu. Ronaldo mu nije dodao, a Holanđanin je poludeo i počeo da vrišti na njega. Rekao mu je da ide u cirkus, nije mu mesto na fudbalskom terenu. Naljutio se i napustio trening. Ronaldu nije ništa bilo jasno, imao je 18 godina". 

Van Nistelroj je nastupao u Realu od 2001. do 2006. godine, potom je prešao u Real Madrid, a karijeru je završio 2012. godine.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)