KOVID SKANDAL U NEMAČKOJ: Fudbaler bežao preko krova od policije, trener ga surovo kaznio

Novosti online

20. 01. 2021. u 21:34

KAMERUNAC iz redova Borusije Menhengladbah Bril Embolo našao se u centru skandala u koji je bila uključena čak i policija!

КОВИД СКАНДАЛ У НЕМАЧКОЈ: Фудбалер бежао преко крова од полиције, тренер га сурово казнио

FOTO: EPA

Fudbaler bundsesligaša tereti se da je pokušao da pobegne nemačkim vlastima koje su upale u kuću u kojoj se održavala žurka, što je zabranjeno usled pandemije koronavirusa. 

Žurka je organizovana u noći između subote i nedelje u Esenu, prema izveštaju policije, Bril Embolo se dao u bekstvo popevši se na krov zgrade u kojoj je organizovana žurka. Pokušao je da pobegne preko krovova, a na kraju je kroz prozor uleteo u drugi stan. 

​Policija se oglasila i saopštila da je u Esenu zatekla 23 osobe, uz dodatak koji ukazuje da je švajcarski reprezentativac bio akter privatne zabrane.

„Zatekli smo ga samog u sobi. Pretpostavljamo da su Embolo i osoba koja je pobegla preko krova ista osoba“, saopšteno je iz policije.

Inače, nakon skandala se oglasio i Embolo, koji je nemušto pokušao da spere ljagu sa svog imena.

„Išao sam kod drugara u Esen da gledamo košarkaški meč. To je bila greška. Glupost zbog koje se izvinjavam saigračima, klubu i pre svega navijačima. Nisam smeo tako da postupim, pogrešio šam. Stan u kojem sam se pojavio nalazi se u neposrednoj sblizini stana u kome je bila žurka. Policija me je pronašla i uzela moje podatke. Znam da nisam smeo da budem tamo“, izjavio je Embolo.

Jasno je da se Bril Embolo oglušio o protokol, a za sve je saznao i trener Marko Roze, koji je besan.

„Potpuno je besmisleno kao javna ličnost da se vozite sa drugarom od stana do stana u dva ujutru za vreme pandemije. Samim tim, Embolo je prekršio korona protokol. Odmah smo reagovali i sklonili ga iz ekipe. Verujem da ga je zabolelo što nije igrao protiv Verdera. Mesecima živimo u pandemiji, verovatno niko od nas nije sve vreme poštovao pravila, međutim, velika je razlika biti na žurki u ovim vremenima. Nas kao sportiste gledaju drugačijim očima i zato moramo da se ponašamo odgovorno“, poručio je trener Menša Marko Roze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)