JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA OSTVRU: Slupan Lamborgini bahate zvezde Šefild junajteda

Novosti online

05. 01. 2021. u 16:34

ZVEZDA Šefild junajteda Lis Muse imao je saobraćajnu nesreću u kojoj je slupao svoj Lamborgini i pukim slučajem izbegao da ubije nekog!

ЈЕЗИВА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА НА ОСТВРУ: Слупан Ламборгини бахате звезде Шефилд јунајтеда

Foto: EPA

Napadač "fenjeraša" Premijer lige imao je udes u noći između nedelje i ponedeljka u kome je teško oštetio svoj automobil od 330.000 evra, nakon čega je policija uhapsila dvojicu muškaraca pod otužbom da su vozili pijani.

U sudaru je Lamborgini udario u Lend Rovera, koji je udario o zid, a onda i u jedan parkiran automobil. Na društvenim mrežama se potom pojavila fotografija teško oštećenog Lamborginija, kao i svedočenje očevidaca, koji kažu da je sreća da niko nije poginuo.

"Lamborginijeva strana je skroz pocepana, komadi su se nalazili svuda po putu. Lend Rover se okrenuo za 90 stepeni, udario u kamenu ogradu, benzin je curio ulicom. Jako neprijatna scena. A da je bilo ko tada tu prolazio, poginuo bi, nema sumnje", rekao je očevidac.

Foto: EPA

 

Muse je redovno pozirao sa svojim automobilima na Instagramu, a prolaznici ga često mogu videti u ulici u kojoj se udes desio, a koja se nalazi na oko tri kilometra od Šefildovog stadiona.

Francuz zarađuje 27,6 hiljada funti nedeljno, ali ove sezone nije postigao nijedan gol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRILIKA ZA ZVEZDU? Reprezentativac Srbije ostaje bez kluba