ZIDAN ZADOVOLJAN: Oduševljen sam igračima, trude se da pobede u svakom meču

Novosti online

03. 01. 2021. u 11:42

TRENER Real Madrida Zinedin Zidan nije krio zadovoljstvo zbog pobede svog tima nad Seltom (2:0) u 17. kolu Primere.

ЗИДАН ЗАДОВОЉАН: Одушевљен сам играчима, труде се да победе у сваком мечу

Foto: EPA-EFE/JuanJo Martin

"Kraljevići" su slavili golovima rezervista Lukasa Vaskeza i Marka Asensija.

- Kompletnu utakmicu smo odigrali kako je trebalo, od prvog do poslednjeg minuta. Znamo da moramo da pobedimo u svakom narednom meču, to uopšte nije lako, ali igrači se trude da uspeju u tome i oduševljen sam njima - rekao je Zidan i dodao:

- Idemo u pravom smeru, obavljamo dobar posao i potrebno je da nastavimo tako. Sve je u timu, grupi, načinu na koji igramo. Bili smo veoma disciplinovani u odbrani i napadu, sa i bez lopte. Svi smo srećni i zadovoljni, ali je pred nama još veoma dugačak put.

Ovo je jedna od retkih utakmica na kojima Karim Benzema nije izgledao dobro, tačnije onako kako se to od njega očekuje. Francuski stručnjak se dotakao i Edena Azara.

- Moramo da polako vraćamo Azara, bez bilo kakvog pritiska. Neophodno je vreme da se vrati na svoj najbolji nivo – zaključio je Zidan.

Real Madrid se posle ove pobede nalazi na prvom mestu na tabeli sa 36 bodova, jedim više od gradskog rivala Atletika, ali čak tri utakmice više.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)