LALATOVIĆ OTKRIO: Evo da li trener Vojvodine ostaje u klubu

Novosti online

17. 12. 2020. u 17:46

VOJVODINA je pobedom nad Proleterom (2:0) okončala prvi deo sezone u Sueprligi Srbije, a strateg Novosađana Nenad Lalatović je odgovorio na pitanje da li će na zimu promeniti sredinu.

ЛАЛАТОВИЋ ОТКРИО: Ево да ли тренер Војводине остаје у клубу

Foto: Fk Vojvodina

Najpre se osvrnuo i na meč koji je sa dva pogotka rešio Miljan Vukadinović.

- Čestitao bih kolegi Branku Žigiću i Proleteru na ovoj polusezoni. Bili su sjajni i pokazali da su tvrd orah za sve. Moram i moje igrače da pohvalim. Junaci su Novog Sada. Ova pobeda je veliki iskorak i možda je već rešeno koje će ekipe izaći u Evropu. Imamo devet bodova više od petoplasirane ekipe (Spartak). Znači, mi moramo da izgubimo četiri meča, a oni da pobede, da bi nas prešli. Napravljen je veliki korak ka Evropi iako smo danas bili bez pet standardnih igrača - istakao je Lalatović.

Tokom dana se pojavila informacija da bi sjajni stručnjak moga da ode u banjalučki Borac.

- Ne mogu ništa da obećam. Ne zna se u fudbalu šta će da se desi sutra. Ja sam rekao da ću da odem jednog dana, a kada će to da bude, ne znam. Mnogi će da jure da obore rekord Nenada Lalatovića. Mnogi su me osporavali, i nisam ljubimac mnogih. Uostalom, ne želim da budem ljubimac, ja sam ljubimac mojih igrača. Živim samo za njih i drugi me ne zanimaju. Najbolji sam trener u istoriji, doneo sam sa igračima Kup… Šta još treba da uradim da me neko pohvali. Ova godina je prošla u znaku mog srećnog broja – 20 i presrećan sam - zaključio je strateg Vojvodine.

Podsetimo, Vojvodina je ovaj deo sezone okončala na trećem mestu za tabeli sa 42 boda.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati