IZVUKAO SE BAJERN: Union zahvaljujući golmanu zaustavio šampiona Nemačke (VIDEO)

Novosti online

12. 12. 2020. u 20:26

U poslednjem meču današnjeg programa Bundeslige Union Berlin je dočekao vladara nemačkog fudbala - Bajern.

ИЗВУКАО СЕ БАЈЕРН: Унион захваљујући голману зауставио шампиона Немачке (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Domaći igrači su imali početak meča iz snova. Već u drugom minutu Taivo Avoni je nakon solo prodora šutirao pod prečku odlično je reagovao Manuel Nojer, imali su igrači iz Berlina korner. 

Dva minuta kasnije Griša Promel je uspeo da dodavanje iz ugla pretvori u gol, odlično se snašao i poslao loptu pod prečku gostiju. 

Avoni je u 22. minutu promešao odbranu, nedostajala mu je preciznost u završnici. Tek u poslednjim minutima prvog dela imao je Bajern šansu. Gnabri je ispratio dodavanje na ivici šesnaesterca, šutirao je kraj stative, a njegov šut ukrotio je Andreas Lute. 

U nastavku meča porastao je pritisak domaćina, Andreas Lute je odbranio šut Kingslija Komana u 53, potom Tomasa Milera 14 minuta kasnije. 

Tek u 68. minutu uspeo je Robert Levandovski da poravna rezultat, odličan pas kroz sredinu dolazi do napadača Bavaraca za 1:1. 

U 76. minutu šutira Keita Endo, a Manuel Nojer odlično brani. Andreas Lute je još jednom u 90. minutu izrastao u heroja Berlina kada je glavom iz neposredne blizine Sane pokušao daga savlada. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)