NASTAVLJA SE SERIJA PARTIZANA: Sedma u nizu crno-belih, "nova recka" Voždovac

A. Ilić

12. 12. 2020. u 16:37 >> 18:53

FUDBALERI Partizana savladali su Voždovac u 19. kolu Superlige Srbije (2:0) na stadionu Voždovca.

НАСТАВЉА СЕ СЕРИЈА ПАРТИЗАНА: Седма у низу црно-белих, нова рецка Вождовац

FOTO: N. Paraušić

Oba tima imala su šanse u prvom poluvremenu, ali je za nijansu bliže golu bio domaćin. Imali su priliku Pantović je šutirao uz stativu, potom u smiraj prvog poluvremena Cvetićanin je imao šansu, ali je odlično reagovao Popović.

Partizan je u zaustavnom vremenu imao priliku preko Filipa Holendera, ali je mađarski reprezentativac pogodio spoljni deo mreže. 

Partizan je poveo u 50. minutu, Šćekić je dobro proigrao Asana, a Japanac je imao lakši deo posla, da sprovede loptu u mrežu. 

Tek dva minuta nakon što je u igru ušao Lazar Marković, proigrao ga je Natho, a vezista se upisao u strelce i povisio na 2:0. 

FK Voždovac - FK Partizan 0:2 (0:0) 

(Suma 50, Marković 79.)

Stadion: FK Voždovac

Sudija: Zoran Široki

VOŽDOVAC: Preković – Živković, Gajić, Milović, Lasickas – Ajdinović, Putinčanin – Pantović (Stoisavljević od 81.) , Milosavljević (Đorić od 81.), Cvetićanin (Stojčev od 71.)  – Vujnović. 

PARTIZAN: Popović – Banjak, S. Marković, Vujačić, Urošević – Zđelar, Šćekić – Asano (Stevanović od 80.) , Suma (Natho od 61.), Jojić (Marković od 71.) – Holender. 

KRAJ MEČA Partizan može da bude zadovoljan izdanjem na stadionu Voždovca. Crno-beli su svoje prilike u drugom poluvremenu iskoristili, a domaćinu nisu dozvolili da dođe do izražaja u napadu, kada je drugo poluvreme u pitanju. 


85. MINUT - Partizan ne želi da rizikuje, a domaćin ne uspeva da dođe do gola rivala, te je usledio nešto mirniji period igre. 

79. MINUT - Lazar Marković je nakon dva minuta na terenu Natho je proigrao Markovića koji šalje loptu u mrežu iz bukvalno prvog kontakta sa loptom. 

76. MINUT - Sudija Široki pokazao je da je Urošević loptu dotakao rukom, igrač Partizana se nije složio sa tim te je dobio javnu opomenu, a centaršut iz prekida išao je direktno u Prekovića. 

72. MINUT - Oprobao je udarac Natho iz daljine, ne dovoljno snažno da ugrozi Prekovića. 

65. MINUT - Čekaju svoju šansu fudbaleri Voždovca iz kontra napada, te je lopta veći deo vremena kod golmana Prekovića nego kod igrača u polju. 

60. MINUT - Pantović je proigrao Cvetićanina, a on neprecizno šutira preko gola Popovića. 

54. MINUT - Probao je Lasickas nešto između šuta i centaršuta, ipak se odlično snašao golman gostiju koji je uspeo iz drugog pokušaja da ukroti nezgodnu loptu. 

 

50. MINUT - Takuma Asano se odlično snašao, odlično ga je proigrao Šćekić, a japanski fudbaler matirao je Prekovića. 

47. MINUT - Bolja igra Partizana, crno-beli pritiskaju od početka drugog dela. 

 

KRAJ PRVOG POLUVREMENA - Otvorena igra na obe strane

47. MINUT - Odmah šansa na drugoj strani, izašao je Luka Cvetićanin pred Popovića, odlično je šutirao, a još bolja reakcija golmana gostiju. 

46. MINUT - Velika prilika za Partizan, Asano je pokušao da dođe do prostora, proigrao je Holendera, a on šutira u spoljni deo mreže domaćina. 

39. MINUT - Domaći tim ima inicijativu, pripretio je ovoga puta Nikola Vujnović, ali slab udarac ka golu Partizana...  

35. MINUT - Nova šansa za domaćina, ovoga puta šutirao je Lasickas, pravo u golmana Aleksandra Popovića. 

30. MINUT - Dobro je proigrao Justas Lasickas Vujnovića, ali je vezista malo zakasnio na tu loptu. 

20. MINUT - Domaćin, kao i Partizan igra otvoreno, nema u nastavku većih uzbuđenja, vodi se otvorena borba na sredini terena. 

13. MINUT - Kratka lopta Gajića ka golmanu Prekoviću, pokušao je da pritisne Jojić, ali je zamalo zakasnio. 

12. MINUT - Oprobao se sa druge strane Saša Zdjelar, bio je neprecizan. 

11. MINUT - Velika šansa za Voždovac, nakon loše intervencije Svetozara Markovića šutirao je Uroš Pantović, tik kraj stative Popovića. 

5. MINUT - Prva opasnost po gol Partizana, korner je bio za domaći tim, ali posle ubacivanja iz ugla faul je u kaznenom prostoru napravio Marko Putinčanin nad Aleksandrom Šćekićem.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)