AKO GA FSS ŽELI MORAĆE DA GA PLATI: Al Ahli želi bogato obeštećenje za Milojevića

Novosti online

08. 12. 2020. u 13:25

Srbija je u ponedeljak dobila rivale u grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a i dalje je ostalo otvoreno pitanje ko će nas povesti ka Kataru 2022. godine.

АКО ГА ФСС ЖЕЛИ МОРАЋЕ ДА ГА ПЛАТИ: Ал Ахли жели богато обештећење за Милојевића

FOTO: EPA

Kako trenutno stoje stvari, sva je prilika da to neće biti i dalje aktuelni selektor Ljubiša Tumbaković koji je doživeo neuspeh sa Škotima u baražu za EURO, a nekako se potencira da će to biti čovek koji je vaskrsnuo Crvenu zvezdu, Vladan Milojević.

Želja da dvostruki najbolji trener Srbije dođe na klupu "Orlova" je velika u FSS, a i on bi voleo da postane selektor, tvrdi "Mozzartsport", međutim, najveći problem predstavlja njegov angažman u Al Ahliju iz Saudijske Arabije.

On ima čvrst i unosan ugovor do sledećeg leta sa Saudijcima, koji ga sigurno ne bi pustili bez obeštećenja, o čemu se već i pisalo, a kako javlja "Informer" za njegovo puštanje tražiće minimum 1.000.000 evra.

S druge strane, u ponedeljak smo javili da postoje nesuglasice na relaciji Milojevića i menadžmenta kluba, te da je posle poraza u subotu dobio ultimatum da mora da pobedi u narednom meču inače mu sledi otkaz.

Takođe, pominje se i interesovanje grčkog AEK-a koji bi da ga vrati u grčki fudbal ukoliko se za to stvore uslovi.

Čini se da će sve biti poznato početkom naredne nedelje, za kada je uostalom i zakazana sednica Fudbalskog saveza Srbije, gde će jedna od tema biti i smena sadašnjeg, a možda i imenovanje novog selektora Srbije.

(ESPRESO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega