NIJE VENGER, ALI JESTE FRANCUZ: Bivši selektor galskih petlova na klupi Srbije?

Novosti online

06. 12. 2020. u 22:27

NEKADAŠNJI selektor Francuske Remon Domenek kandidat je za selektora Srbije!

НИЈЕ ВЕНГЕР, АЛИ ЈЕСТЕ ФРАНЦУЗ: Бивши селектор галских петлова на клупи Србије?

EPA/GEORGI LICOVSKI

Finalista Mundijala 2006. godine, isplivao je u prvi plan u trci za mesto selektora, pošto su stvari sa Vladanom Milojevićem zapele oko pitanja sportskog direktora reprezentacije.

- Srbija ima potencijal i kao takva svakako zaslužuje da se razmisli o tom pozivu. Nema sumnje da je vašoj reprezentaciji mesto daleko iznad onog gde se sada nalazi - izjavio je Domenek za Kurir.

Aleksandar Rakić, Domenekov saradnik iz Udruženja francuskih trenera, veruje da je Domenek zainteresovan za klupu orlova.

- Remon je sjajna osoba, pre svega. Trenutno je predsednik Udruženja fudbalskih trenera Francuske (UNECATEF), a zbog porodice nije želeo da ide u azijske i afričke zemlje da predvodi njihove državne timove. Poziv iz Srbije, ipak, daleko je drugačiji - rekao nam je Rakić.

(KURIR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Luka

07.12.2020. 20:32

Nemože trener reprezentacije promeniti karakter igračima.Borbenost ,htenje su stvar karaktera,a on se stvara rođenjem ,odgojem kućnim i sportskim,a u juniorskom odrastanju to je tabula tema.

Pp

07.12.2020. 21:32

Vi se šalite? Čovek je pre nego što su ga najurili sastavljao tim francuske prema tome što je pravio natalnu karte i rukovodio se horoskopom...dovoljno.

Neuki

22.12.2020. 11:18

Biraju selektora oni koji su birali sve dosadašnje-neuspešne. Nije problem u selektoru, već u onima koji ga biraju i manipulišu njime i njegovim odlukama. Svi koreni idu od glave, koja smrdi, a zna se ko je postavio predsednika i rukovodstvo FSS.