STANOJEVIĆ BEZ TROJICE NAPADAČA: Natho i Suma mogu zajedno, počeli su protiv Zvezde

Tanjug

04. 12. 2020. u 16:06

TRENER fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da protiv Čukaričkog u 17. kolu Superlige očekuje težak i intenzivan meč.

СТАНОЈЕВИЋ БЕЗ ТРОЈИЦЕ НАПАДАЧА: Натхо и Сума могу заједно, почели су против Звезде

FOTO: FK Partizan

Crno-beli sutra od 16 sati u derbiju kola dočekuju ekipu sa Banovog brda na stadionu u Humskoj.

"Igramo dobro u poslednje vreme, ne samo protiv TSC-a. U dobrom smo raspoloženju, imamo za rivala izuzetno stabilnu ekipu, koja je u gornjem delu tabele i bori se za Evropu. Mislim da će utakmica biti neizvesna, intenzivna, sa dosta šansi, za razliku od prethodnih koje smo igrali kod kuće. Oni će stvarati šanse, moramo da budemo spremni na jednu intezivnu utakmicu. U dobroj smo formi, videćemo", rekao je Stanojević na video konferenciji za medije.

Kako kaže, najveća opasnost od ekipe koju predvodi Dušan Đorđević dolazi iz napada.

"Imaju direktne igrače, mogu da napadnu i iz drugog plana. Izuzetno su opasni, konkretni i direktni. Nije čudo što sedam utakmica ne znaju za poraz".

Crno-beli na sutrašnjem meču neće moći da računaju na Filipa Holendera, koji je pozitivan na korona virus, a na poziciji napadača neće biti ni Žana Kristofa Bajbeka ni Lazara Markovića.

"Takva je situacija, problematično je samo to što su tri napadača povređena. To je jedini problem. Mi smo Partizan, imamo fond igrača. Bajbek se priključiuo ekipi i počeo je sa treninzima. Videćemo kada će biti spreman. Marković je bio na određenim terapijama i nije spreman", zaključio je Stanojević.


Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije