UPRAVA MAČVE RADI NA REŠAVANJU PROBLEMA: Daćemo sve od sebe, izborićemo se

A. DELIĆ

01. 12. 2020. u 20:44

U šabačkoj Mačvi nije toliko loše kao što se priča, a uprava kluba, u saradnji sa Gradskom upravom Šapca, radi na iznalaženju načina da se problemi prevaziđu.

УПРАВА МАЧВЕ РАДИ НА РЕШАВАЊУ ПРОБЛЕМА: Даћемо све од себе, изборићемо се

FOTO: N. Paraušić

To tvrdi potpredsednik FK Mačve Dragan Antonić, u razgovoru za "Novosti".

- Niko od nas u klubu nije kriv za ovo stanje, ni fudbaleri, ni stručni štab ni uprava. Jednostavno, u Šapcu je predugo trajao izborni proces, ali predstavnici Gradske uprave su upućeni u sva dešavanja i svi zajedno smo optimistični da ćemo u kratkom roku prevazići probleme - kaže Antonić.

U Mačvi su ohrabreni sa dve pobede - protiv Javora (1:0) i Inđije (3:0) u 14. i 16 kolu. Dobra volja, kaže, očigledno postoji i na terenu, a on želi da demantuje glasine kako je Mačva, navodno, ostavljena na cedilu.

- Svi se borimo, od fudbalera do uprave mi ćemo dati sve od sebe. I izborićemo se. To mogu garantujem - optimističan je Antonić.

I trener Mačve Dragan Aničić, koji se ovih dana oglašavao u javnosti ukazujući da hitno mora da se reaguje, za "Novosti" kaže da je svojim izjavama želeo da probudi neke ljude. Klub sa 100-godišnjom tradicijom ne bi smeo da se ugasi tek tako

- Ne treba da me zanima uprava kluba već samo rad sa momcima, a oni su izvanredni i veoma sam ponosan na njih. Igraju i bez plate, a ne traže pet plata odjednom već samo jednu, kako bi mogli da funkcionišu. Ipak, ako im je neko obećao da će im platiti stan, onda to treba i da učini - kaže Aničić.

Svi u šabačkom klubu se nadaju da će, tokom decembra, biti prevaziđena kriza sa finansiranjem, kako bi na proleće izborili opstanak.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima