INTER MORA DA POBEDI: "Kuva" se u Milanu, Real dolazi na "Đuzepe Meacu"

M. BLAŽIĆ

25. 11. 2020. u 08:10

REAL je utakmicu protiv Intera koju je morao da dobije u Madridu dobio, sada je "loptica" prebačena u "dvorište" Italijana, koji su praktično u identičnoj situaciji kao Španci pre dvadesetak dana.

ИНТЕР МОРА ДА ПОБЕДИ: Кува се у Милану, Реал долази на Ђузепе Меацу

Foto: EPA-EFE/JUNAJO MARTIN

Dva boda iz tri meča ekipe Antonija Kontea stavljaju ozbiljan imperativ pred "nero-azure", a protivnik je sve samo ne poželjan kada se traže samo tri boda, ništa manje od toga. Nema sumnje da će od osam večerašnjih duela u najkvalitetnijem evropskom takmičenju najviše "kuvati" upravo na "San Siru", pošto ni Real nije u zavidnoj situaciji na pola puta ka drugoj fazi.

- Igramo dobro u poslednje vreme u svim takmičenjima, ali uvek pravimo greške. Pred nama su još tri utakmice, devet bodova je u igri i logično je da sa optimizmom očekujemo meč sa Realom, koji bi mogao da nam donese bodove i veliku dozu samopouzdanja - istakao je napadač Intera Lautaro Martinez.

U grupi D Liverpul bi mogao da završi posao 180 minuta pre kraja ove faze takmičenja, a za to mu je potreban trijumf protiv Atalante, koju su pre tri nedelje demolirali u Bergamu. U tom slučaju i Ajaks našeg Dušana Tadića bi pobedom nad Midtjilandom znatno ojačao "akcije".

- Ne verujem da postoji bilo koji sistem u svetu fudbala koji ima rešenje za Salaha, Manea i Žotu kada su u svom najboljem izdanju. Ja ih upravo takve očekujem u novom duelu sa Atalantom - najavio je "pun gas" svog tima strateg "Redsa" Jirgen Klop.

Bajern bi kao i Liverpul već večeras trebalo da završi posao, pošto je rival koji stiže na "Alijanc arenu" u prethodnom kolu "demoliran" u Salcburgu 6:2. Za našu javnost je mnogo zanimljivije gostovanje moskovske Lokomotive Atletiku iz Madrida zbog šefa struke ruskog tima Marka Nikolića.

- Bili smo poljuljani serijom slabijih rezultata, ali je pobeda protiv Arsenala iz Tule vratila prepoznatljivu glad. Atletiko jeste favorit, ali mi smo u Moskvi pokazali da možemo da im pariramo - podvukao je vezista Lokomotive Anton Mirančuk.

GRIZMANU SUPER SA MESIJEM

FRANCUZ Antoan Grizman demantovao je izjave svog ujaka Erika Olaca o lošem odnosu sa Mesijem, uz napomenu da sa rođakom odavno nije u kontaktu.

- Leo zna da ga izuzetno poštujem, da učim od njega i da ga gledam kao primer kako bi trebalo raditi. Rekao sam mu da ću javno govoriti, iako to ne volim, kako bih razjasnio stvari.

U grupi C Mančester siti pobedom na gostovanju Olimpijakosu završava posao, dok duel Marselja i Porta može u potpunosti da zakomplikuje situaciju u grupi ili tim našeg Marka Grujića snažno pogura ka drugom mestu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna