INTER SLAVI LUKAKUA: Bolonja slavila na gostovanju, ubedljiva Roma

A. Ilić

22. 11. 2020. u 17:05

MEČEVI koji su u Seriji A počeli od 15 časova su završeni.

ИНТЕР СЛАВИ ЛУКАКУА: Болоња славила на гостовању, убедљива Рома

Foto: Tanjug/Ina Fassbender, Pool Photo via AP

Roma je savladala Parmu 3:0. Poveli su domaći u 28. minutu, Borja Majoral je bio strelac. Četiri minuta kasnije upisao se Henrik Miktarijan, Majoral se ovoga puta našao u ulozi asistenta. Jermenac se još jednom upisao u strelce u 40. minutu za konačnih 3:0. 

Zanimljivo je bilo u Milanu. Inter je na kraju protiv Torina slavio 4:2, a nije najbolje počelo po neroazure. Zaza je gostima doneo vođstvo u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena. Ansaldi je u 62. minutu uvećao prednost na 0:2. 

Dva minuta kasnije smanjio je zaostatak Aleksis Sančez. Čileanac je proigrao Lukakua samo tri minuta kasnije za 2:2. Belgijanac u 84. minutu donosi preokret timu Antonija Kontea, a Lautaro Martinez u 90. minutu postavlja konačnih 4:2. 

Bolonja Siniše Mihajlovića slavila je na gostovanju Sampdoriji 1:2. Torsbi je u 7. minutu obradovao navijače domaćeg tima, ali je u 44. minutu autogolom Redžinija Bolonja došla do poravnanja. Orsolini je u 52. minutu postavio konačnih 2:1. 

Sasuolo je slavio 2:0 na gostovanju veroni. Boga je doneo prednost gostima u 42. minutu, a konačan rezultat postavio je Berardi u 76. minutu meča. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije