EMOTIVNI MIHAJLOVIĆ: Zvezda je bila san, živeo sam kao u bajci, a onda sam morao da odem

Novosti online

20. 11. 2020. u 20:28

SINIŠA Mihajlović je uzburkao strasti u Italiji izjavama u prethodnim mesecima, a sada je na predstavljanju svoje autobiografije pričao i o Crvenoj zvezdi.

ЕМОТИВНИ МИХАЈЛОВИЋ: Звезда је била сан, живео сам као у бајци, а онда сам мораo да одем

Foto: Printskrin

Na početku konferencije za štampu on je otkrio motive iza pisanja knjige. 

- Nisam mislio da ću morati da napišem autobiografiju sa 51 godinom. Smatram da sam mlad, ali s obzirom na borbu sa bolešću, ljubav koju sam dobio od ljudi i priliku da prenesem poruku nade, odlučio sam da ovo uradim", rekao je Mihajlović. 

On je otkrio da je njegov najveći dečački san bio da zaigra za crveno-bele.

- Crvena zvezda je bila san, mislim da svako dete sanja da zaigra za tim za koji navija. Uspeo sam da ispunim taj san Sa tim timom sam osvojio nešto jako bitno, Kup Evropskih šampiona i Interkontinentalni kup", otkrio je srpski trener. 

Nekadašnji reprezentativac je istakao da je uživao u crveno-belom dresu, ali da je zbog cele situacije u zemlji morao da napusti klub koji voli. 

- Nikada više neće biti takvog tima. To je bilo kao da smo živeli u bajci. Svi su nas dočekali kao heroje, ja sam bio mlad, a bio sam idol deci. To je bilo najboljih godinu i po u mom životu. Nisam želeo nikada da odem, ali sam morao", dodao je on i prisetio se prvih susreta sa Dejanom Stankovićem.  

- Kada smo osvojili Kup Evropskih šampiona dodavao je lopte na stadionu", rekao je Mihajlović. 

Sadašnji trener crveno-belih je takođe govorio na ovoj promociji i još jednom je podsetio koliko poštuje Mihajlovića.

- Gledam na njega kao na oca, on je veoma važan u mom životu. Kada je on tu, uvek ustanem. Za nas Srbe, Siniša je legenda, idol, veliki čovek. Pokazao je to više puta, ali pogotovo sada kada se razboleo. On ne odustaje nikada. To je bilo teško za njegovu porodicu, ali i za sve nas koji ga volima. Svakim novim danom koji je prolazio to je bila pobeda za njega, ali i za nas. Siniša predstavlja Srbiju, ponosan je kao svi mi Srbi", poentirao je Stanković.

(Mondo)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)