FUDBALSKA Srbija nema vremena za čekanje. Svi krediti su potrošeni, a na nove izazove je teško odgovoriti sa starim rukovodećim kadrovima.

Srbin

21.11.2020. 07:23

Није ми јасно зашто лепо не позову Пауновића, дају му одрешене руке да окупи исту ону екипу која је освојила Мундијал на Новом Зеланду па да видимо шта ће да буде...По мени то је једино решење и спас у овом моменту кад је репрезентација у питању.

rst

21.11.2020. 08:52

Uvek mi je bilo zanimljivo to kukanje na savez kada ne ide, pa ne igra Kokeza i njemu slični, valjda su oni zaduzeni za to da reprezentacija ima dobar hotel, dobar prevoz, dobre pripreme. Pa oni su ti kao nesto turistička organizacija, organizuju putovanja itd... Pa ne igraju oni n terenu.... I to krivljenje selektora z sve i svašta i to mi je glupost, to ti dodje da se igraci spasu neke odgovornosti.... Jednostavno, ako ostanu da spavaju u parku Kokeza je kriv, ako selektor napadaca stavi da igra stopera onda je selektor kriv.... A to sto se ne moze dati gol, ili sto se primi par komada pa to su igraci krivi...