MNOGO prašine podigao je Nemanja Vidić prozivkom na račun Fudbalskog saveza Srbije. Posle kritika Marka Pantelića i podrške Nemanje Matića oglasio se i Ognjen Koroman.

Deki

20.11.2020. 13:08

Ovo je sukob dva klana... a ne sukob pravde i nepravde. Nije tumba samo kriv, krivi su i Savicevic, Clemente, Antić, Pižon, Dik Advokat koji nisu odveli Srbiju na EP. od 2000...Problem je dubinski... stvar mentaliteta...

Pp

20.11.2020. 13:32

Našli ste koga da pitate... A valjali su vam Tole i Ramadani koji su uništavali srpski fudbal i prodavali poluigrače preko reprezentacije a za čije vreme 8 godina vladavine smo se plasirali samo na SP u Južnoj Africi iako smo imali neuporedivo bolje igrače nego danas. Za 2 ciklusa ovog saziva FSS smo se plasirali na SP u Rusiji i sada ispali na penale zahvaljujući Tumbi i Mitroviću. Ali tad vam je odgovaralo jer je Tole za Partizan oteo 7 titula i ćutali ste i pored svedočenja Mateusa, Ilića, Asperganisa, Boje, Dmitrovića, Bojana Radovanovića o nameštanjima za Partizan.

buki

20.11.2020. 13:38

Apsolutno se slažem sa Vidićem, Matićem i Koromanom, a i sama sam videla da je krah i kraj našeg fudbala nastao pojavom menadžera, koji raznim mahinacijama zarađuju više od igrača i trenera.

nikola

20.11.2020. 13:40

Hvala Vidicu sto je imao hrabrosti da se suprotstavi toj mafijaskoj azdaji. Nekako je i ovim potezom pokazao da je poseban. Uvek prvi kad je tesko i kad treba uraditi stvari koje drugi nece ili se ne usudjuju da urade.