JOVIĆ JE "BELI KRALj": Marka hvali srpskog fudbalera

Novosti online

19. 11. 2020. u 13:07

ЈОВИЋ ЈЕ БЕЛИ КРАЉ: Марка хвали српског фудбалера

FOTO: EPA

Luka Jović se budi, tri gola i dve asistencije u dresu Srbije nekako su omekšali srce i španskih medija koji kažu da u moru problema Real Madrida svetlost u tunelu su forma i efikasnost srpskog napadača.

Španska "Marka" je napisala tekst pod naslovom "Jović, beli kralj pauze" u kome ističe da je mladi napadač blistao u dresu Srbije, da je golovima protiv Škotske, pa Rusije (dva) i asitencijama za gol Radonjića u Budimpešti i Vlahoviću protiv "zbornaje" pokazao najviše od svih reprezentativaca iz Reala.

Pratio je sigurno i Zinedin Zidan igre Jovića, valjda će sve ovo uzeti u obzir kada bude sastavljao tim i vršio izmene jer je Luka do sada odigrao samo 208 minuta. 

Mediji i navijači su veoma strogi prema Joviću ali "Marka" spušta malo loptu i smatra da bi Real mogao da iskoristi buđenje napadača i usmeri ga da postane ono za šta su platili Ajntrahtu 60 miliona evra pre godinu i po dana. Ceo tekst ima konotaciju - Zidane, pruži Joviću novu šansu.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Gorki

20.11.2020. 11:31

Odličan je Jović kada se više kreće po terenu a ne samo od centra do protivničkog penaltika. Čvrst u duelu i skoku, brzo reaguje. Mora više da juri za loptom (kao Benzema).