ISPLIVAO SNIMAK HAPŠENJA BIVŠEG SPORTISTE: Sin slavnog srpskog fudbalera jedan od tri najveća kriminalca u Španiji (VIDEO)

Novosti online

10. 11. 2020. u 09:24

POČETKOM godine na Palma de Majorki uhapšen je Stefan Milojević, sin nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića, a bratanac bivšeg trenera crveno-belih Vladana Milojevića.

ИСПЛИВАО СНИМАК ХАПШЕЊА БИВШЕГ СПОРТИСТЕ: Син славног српског фудбалера један од три највећа криминалца у Шпанији (ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk

Bivši fudbaler i MMA borac od tada je u zatvoru, a sumnjiči se da je vođa bajkerske bande "United tribuns" osnovane u Nemačkoj. Nedavno je u Španiji objavljen dokumentarni film koji do najsitnijih detalja otkriva kako je teklo njegovo hapšenje.

U pitanju je dokumentarac medijske kuće DMAX u kome je Milojević predstavljen kao jedan od tri najveća kriminalca koja su "pala" u Španiji.

Na snimku se vidi kako policija upada u njegov stan na Majorci i zatiče ga sa devojkom, a dok su mu pretraživali stan - Stefan Milojević je mirno stajao i odgovarao na pitanja inspektora. Rekao je da priča engleski i da je iz Nemačke, potvrdivši da je bio MMA borac.

Policija ga je ispitivala za telefone, a tokom pretresa Milojevićevih stanova pronađena je veća količina novca, narkotika, kao i policijske značke i uniforme.

Foto: Fejsbuk

 

Nezvanično je Milojević bio predsednik bajkerskog kluba "United tribuns" koji je obezbeđivao klubove i bordele po Španiji, a na taj način su navodno ubacivali svoje ljude koji su na tim mestima dilovali narokotike.

Takođe, bili su poznati i po nasilnim obračunima sa konkurentima.

Stefan Milojević ima 29 godina i rođen je u Francuskoj, igrao je za Teleoptik, Košice, BSK Borču i Bežaniju, potom bio i u inostranstvu, ali je rano završio karijeru.

Nedavno je njegov otac, bivši fudbaler Zvezde i Partizana, postao trener Bačke, dok je njegov stric Vladan Milojević daleko uspešniji kao trener i sa crveno-belima je osvojio dve šampionske titule pre selidbe u Saudijsku Arabiju.

Pogledajte od osmog minuta ovog snimka!

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda