BAJERN JE GAZDA U NEMAČKOJ: Pet golova, VAR koji je sprečio Levandovskog da upiše het-trik i pobeda Bavaraca protiv Dortmunda (VIDEO)

Č. V.

07. 11. 2020. u 20:54

FUDBALERI Bajerna iz Minhena pokazali su ko je gazda u Nemačkoj. Oni su trijumfovali protiv Borusije Dortmund u gostima sa 2:3 u 7. kolu Bundeslige.

БАЈЕРН ЈЕ ГАЗДА У НЕМАЧКОЈ: Пет голова, ВАР који је спречио Левандовског да упише хет-трик и победа Бавараца против Дортмунда (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL/POOL

Izabranici Hansija Flika su ponovo pokazali da im nema ravnog u tamošnjem šampionatu. Kada god igraju ova dva tima očekuju se golovi, tako je bilo i sada.

Bajern je poveo u 27. minutu, ali je pogodak Roberta Levandovskog poništen nakon što je posle gledanja VAR-a konstatovano da je Poljak bio u ofsajdu.

Do prvog gola se čekalo punih 45 minuta, kada je Marko Rojs matirao Manuela Nojera za veliko slavlje "milionera". Ipak, ono nije dugo trajalo, pošto je u četvrtom minutu nadoknade David Alaba na asistenciju Tomasa Milera omogućio Vavarcima da sa nerešenim rezultatom odu na veliki odmor.

Klasa je klasa! Levandovski je pokazao po ko zna koji put da je bez premca najbolji napadač na planeti. Tek što su igrači izašli na teren u drugom poluvremenu na semaforu je pisalo 1:2.

Nakon gola usledila je i asistencija Poljaka. Liroj Sane se ovoga puta našao u ulozi egzekutora i Bajern je otišao na ispostavilo se na kraju nedostižnih dva gola prednosti.

Nije se Dortmund predavao. A uostalom kakav bi to meč bio a da i Erling Haland ne da gol. Upravo je Norvežanin postavio konačan rezultat utakmice.

Do kraja je vredno pomena bilo to da je Levandovski postigao još jedan pogodak, ali se opet isprečio VAR i poništio ga.

Bajern je ostao na čelu tabele sa 18 bodova, dok je Dortmund treći sa tri manje.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA IGRA? Mančester junajted desetkovan pred polufinale FA Kupa