RADNIČKI GOSTUJE JAVORU: Duel dve ekipe u dobroj formi

Novosti online

30. 10. 2020. u 14:47

FUDBALERI Radničkog u nedelju od 15 sati gostuju Javoru iz Ivanjice, u sklopu 13. kola Superlige Srbije.

РАДНИЧКИ ГОСТУЈЕ ЈАВОРУ: Дуел две екипе у доброј форми

FOTO: Marko Aleksovski / FK Radnički

Oba tima u ovaj duel ulaze u sjajnom raspoloženju. Radnički je u prošlom kolu pobedio Partizan sa 1:0 i vratio se u borbu za sam vrh tabele, dok je Javor odigrao bez golova sa Crvenom zvezdom na gostovanju.

Šef stručnog štaba Radničkog Milan Đuričić naglasio je da je meč u Ivanjici od izuzetne važnosti za njegov tim.

- Igramo protiv Javora koji u poslednje vreme beleži i dobre igre i dobre rezultate. Vodi ih jedan mlad i perspektivan trener i veoma su specifična ekipa. To je po konstituciji najkrupniji tim u ligi, a ja bih rekao da je to jedna tradicionalna selekcija ivanjičkog fudbala. Nama je ova utakmica jako važna, upravo zbog toga što dolazi posle trijumfa protiv Partizana i učinićemo sve da pobedimo. Neće biti lako, ali optimista sam. Atmosfera u ekipi je izuzetno dobra, kvalitetno smo radili tokom sedmice i spremni smo za izazov koji nas čeka u Ivanjici - rekao je Đuričić.

Nišlije će u Ivanjici nastupiti bez junaka trijumfa nad Partizanom Dušana Pantelića i Nenada Gavrića, koji je dobio pozitivan test na koronavirus. Svi ostali fudbaleri bili su negativni na poslednjem testiranju.

- Pantelić se povredio tokom utakmice sa Partizanom i sigurno neće igrati, dok je Gavrić nažalost bio pozitivan na testiranju i nalazi se van stroja. Svi ostali, uključujući i oporavljenog napadača Nemanju Kojića, su spremni i u konkurenciji su za startnu postavu - završio je Đuričić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije