KRALJ SAČUVAO KRUNU U KATALONIJI: Real vlada "El klasikom" (VIDEO)

A. Ilić

24. 10. 2020. u 17:47 >> 17:55

SVE je prštalo od fudbala u Barseloni, u okviru 7. kola španske Primere. Real je gostovao Barsi i slavio 3:1. Golove za goste postigli su Valverde, Ramos i Modrić, za domaćina se u strelce upisao Ansu Fati.

КРАЉ САЧУВАО КРУНУ У КАТАЛОНИЈИ: Реал влада Ел класиком  (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Sam početak meča doneo je dosta uzbuđenja. Tokom prvih 10 minuta videli smo dva gola. 

Poveo je Real u 5. minutu golom Federika Valverdea, odličnu akciju krunisao je prelepim dodavanjem napadač Karim Benzema koji je poslao loptu iza leđa odbrani, a Urugvajac je bez mnogo problema savladao Netoa. 

Nije dugo trebalo Barseloni da odgovori. Krenuli su igrači domaćeg sastava sa centra, odličnu dubinsku loptu dobio je Đordi Alba, brzo je odlučio da proigra Ansu Fatija za 1:1. 

Pripretila je Barselona u 24. minutu, lepa solo akcija Lionela Mesija, uspeo je Argentinac sve do golmana domaćih da dođe, šutirao je u donji desni ugao, ali je Tibo Kurtoa odlično bio postavljen. Na poluvremenu 1:1. 

Pretila je dva puta Barselona na startu drugog poluvremena. Ansu Fati je imao priliku da pripreti, za delić sekunde zakasnio je na loptu u petercu gostiju. Dva minuta kasnije Fati je pronašao Filipea Kutinja, probao je glavom, ali kraj gola. 

Sudija Huan Martinez Munuera je nakon pregleda VAR snimka dosudio penal za Real. Bio je precizan sa bele tačke. 

Vasskez je u 86. minutu poslao odličnu loptu do Krosa, koji je šutirao u Neta. U istom napadu, Serhio Ramos i Vaskez su imali priliku da potvrde pobedu, ali je Neto odbranio. 

Pokušao je Dembele da lobuje Kurtou, ali mu to nije uspelo u 89. minutu.  

U neverici su bili igrači Barselone kada je u 91. minutu Luka Modrić postavio konačnih 3:1. Nakon odbitka lopta dolazi do Modrića koji je uspeo fintom da prevari Neta, te je hrvatski reprezentativac poslao loptu u mrežu domaćina. 

 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina