VLAHOVIĆ I RISTIĆ: Prvo Turska, pa fokus na Škotsku

Tanjug

13. 10. 2020. u 14:37

SRPSKI fudbalski reprezentativci Dušan Vlahović i Mihailo Ristić, uoči puta za Istanbul, izjavili su da je ekipa usmerena na meč sa Turskom u Ligi nacija i da će se potom potpuno fokusirati na duel protiv Škotske u finalu baraža za plasman na EURO.

ВЛАХОВИЋ И РИСТИЋ: Прво Турска, па фокус на Шкотску

Foto: M.V.

- Zaboravili smo meč protiv Mađarske, okrećemo se duelu sa Turskom. To će nam biti generalna proba za Škotsku. To je najbitnija utakmica u poslednje tri-četiri godine. Moramo da budemo skoncentrisani, posvećeni. Škoti su čvrsta ekipa sa dobrim pojedincima. Međutim, mi verujemo u sebe i očekujem da ćemo ostvariti dobar rezultat“, izjavio je Vlahović, koji je protiv Mađara upisao debi u A selekciji.


Sa druge strane, Ristić nije igrao protiv Mađarske, jer je odmarao posle odlične partije u pobedi protiv Norveške u Oslu.

On je na tom meču debitivao na zvaničnim mečevima (prethodno igrao u prijateljskom meču u Kataru), sjajno zamenio Filipa Kostića i izvesno obezbedio status reprezentativca i za naredne akcije.

- Ne razmišljamo o Škotima. Imamo u sredu utakmicu sa Turskom u okviru Lige nacija . Biće vremena da pričamo o duelu sa Škotskom“, poručio je fudbaler Monpeljea, uz konstataciju da je lepo biti deo najjačeg državnog tima, posebno što je tu većina fudbalera sa kojima je igrao u mlađim selekcijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (2)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici