HOFENHAJM U PROBLEMU PRED ZVEZDU: Najboljeg igrača nemačkog tima muči povreda

Novosti online

10. 10. 2020. u 20:05

FUDBALERI Hofenhajma dočekaće Crvenu zvezdu 22. oktobra u 1. kolu Lige evrope, a taj duel bi mogao da propustio najbolji igrač nemačkog tima, Andrej Kramarić.

ХОФЕНХАЈМ У ПРОБЛЕМУ ПРЕД ЗВЕЗДУ: Најбољег играча немачког тима мучи повреда

FOTO: EPA

Hrvat ima problema sa povredom. To u prvi mah nije izgledalo mnogo opasno, ali čini se da je ozbiljnije nego što se mislilo.

- Nije baš najbolje. Boli i dalje - rekao je Kramarić hrvatskim medijima.

Nema mnogo vremena za duži oporavak, pa je veliko pitanje da li će sjajni napadač moći da pomogne saigračima u duelu sa crveno-belima.

Kramarić je na okupljanje hrvatske reprezentacije došao sa povredom primicača, a dodatni pregledi su utvrdili da ju je više od nedelju dana vukao u klubu.

Ovaj 29-godišnjak je propustio meč protiv Švajcarske, neće ga biti u sastavu ni sa Švedskom, a selektor Zlatko Dalić planira da ga liši obaveza i u meču sa svetskim šampionom, Francuskom.

Kramarić je do sada u Bundesligi postigao šest golova i prvi je strelac lige. Postizao je golove na svakoj utakmici (do sada odigrana tri kola) - tri protiv Kelna, dva protiv Bajerna i jedan u susretu sa Ajntrahtom.

Nema sumnje da bi njegov izostanak bio veliki udarac za Hofenhajm, ali tim iz Sinshajma ima veliki broj kvalitetnih fudbalera i svakako je favorit u duelu sa Zvezdom.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo sport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)