FUDBALERI PARTIZANA U NOVIM IZAZOVIMA: Prvotimci crno-belih se oprobali u novom sportu (FOTO) (VIDEO)

Novosti online

08. 10. 2020. u 10:30

FUDBALERI Partizana oprobali su se danas u novom sportu

ФУДБАЛЕРИ ПАРТИЗАНА У НОВИМ ИЗАЗОВИМА: Првотимци црно-белих се опробали у новом спорту (ФОТО) (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan/Sandić Foto

U sklopu državnog Tekbol prvenstva koje se nastavlja za vikend 10. i 11. oktobra turnirom u Beogradu, prvotimci Partizana Vladimir Stojković, Milan Lola Smiljanić, Lazar Marković i Aleksandar Miljković isprobali su svoje veštine na novom Tek Smart modelu.

"Do sada nisam imao prilike da igram na Tekbalu, čak i ne znamo tačno pravila. Mi smo ih danas prilagodili nama i malo kombinovali sa nožnim tenisom koji igramo pre treninga uz ševu. Zabavno je i izazvovno, stoga mi je drago što su stolovi postavljeni kod nas u centru gde uvek možemo da odigramo po partiju – kaže Smiljanić.

Na Smiljanića se nadovezao i Aleksandar Miljković:

"Super zabava, ali ujedno veoma korisna stvar za samu motoriku. Morate da budete sve vreme skoncentrisani kako ne biste propustili poen i pogrešili. Malo nam treba da se uigramo, a onda krećemo mi sa organizacijom našeg internog turnira, uz osmeh poručuje Miljković.

Tek smart sto je postavljen na SC Partizan – Teleoptik gde će prvotimci moći da ga koriste tokom dnevnih aktivnosti i treninga oporavka.

Ambasadori Tekbal takmičenja u Srbiji su fudbaler Mančester Junajteda Nemanja Matić i nekadašnji igrač Andrlehta Milan Jovanović, dok je počasni predsednik turnira legenda FK Partizan Ivan Ćurković.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)