MARKO MILOŠEVIĆ BRANI U ŽIVOTNOJ FORMI: Srpski čuvar mreže vuče Kaspi sa dna tabele (VIDEO)

Novosti online

24. 09. 2020. u 19:41

Nije tajna da srpski golman Marko Milošević brani u životnoj formi, svojim odbranama gura Kaspi sa dna kazahstanske elite, a u poslednjem meču u nizu odbranio je i penal.

МАРКО МИЛОШЕВИЋ БРАНИ У ЖИВОТНОЈ ФОРМИ: Српски чувар мреже вуче Каспи са дна табеле (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub

Milošević je dokazano najbolji golman kazahstanskog šampionata, a poraz od 2:0 od Taraza učinio je podnošljivijim sa gotovo dvocifrenim brojem odbrana i "skinutim" penalom.

Kazneni udarac odbranio je na specifičan način, pošto je najpre izvođaču iz Taraza pokazao gde će se baciti, to ispoštovao i doneo radost saigračima što se može videti na 1:03 snimka:

Sve to nije pomoglo timu iz Aktaua da izbegne novi poraz u sezoni, a Milošević je još uvek svetla tačka Kaspija i pitanje je koliko će to potrajati pošto je nekoliko velikih evropskih timova zainteresovano za bivšeg kapitena Zemuna.

Kaspi je odigrao devet utakmica u Premijer ligi Kazahstana ove sezone, pobedio je samo i te kako kvalitetni Kajzar, igrao nerešeno protiv Okžetpesa i ostalih sedam utakmica izgubio. Na kom nivou brani Srbin dokaz je da je uprkos često načetim mrežama najbolji golman lige, a u Kazahstanu se o Miloševiću ponovo priča posle odbranjenog penala.

(BLIC)

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!