BATAK: Pred nama je zahtevan meč, Voždovac će pokušati da se iskupi za poraz u prethodnom kolu!

Novosti online

24. 09. 2020. u 17:43

FUDBALERI Radničkog u petak od 19 časova gostuju ekipi Voždovca, u premijernoj utakmici devetog kola Superlige Srbije.

БАТАК: Пред нама је захтеван меч, Вождовац ће покушати да се искупи за пораз у претходном колу!

Foto: M. Vukadinović

Radnički u ovaj duel ulazi kao petoplasirani na tabeli sa 16 bodova na svom kontu, dok je Voždovac na 11. mestu sa šest bodova manje od Nišlija.

Duel u Beogradu najavio je šef stručnog štaba Radničkog Radoslav Batak.

-Pred nama je još jedan veoma zahtevan meč. Voždovac je dobar tim, uvek je neugodno igrati utakmice na njihovom terenu koji je specifičan, a pokušaće i da se iskupe posle visokog poraza u prošlom kolu. Svesni smo težine zadatka koji je pred nama, ali smo i potpuno spremi da ispunimo naš cilj, a to su tri boda. Uslovi u kojima ćemo igrati ne smeju da nam budu nikakav izgovor. Moramo da pružimo maksimum, a ukoliko budemo na nivou sa poslednjeg gostovanja protiv TSC-a, možemo da se nadamo uspehu. Biće mnogo bitno da što pre postignemo gol. To nam je nedostajalo u subotu na meču sa Čukaričkim i zato smo ostali bez dva boda. Radili smo na realizaciji i verujem da ćemo naše planove sutra sprovesti u delo.

Radnički će, u odnosu na utakmicu protiv Čukaričkog, biti jači za jednog od najvažnijih igrača.

-Videlo se prošle subote koliko nam je Nemanja Kojić nedostajao, tako da ćemo njihovim povratkom u tim moći mnogo bolje da se organizujemo u napadu i bićemo opasniji pred golom domaćina. Kako nam je namera da odigramo napadački i na sva tri boda, jasno je da smo razrešili najveći problem i dilemu koju smo imali oko najboljeg sastava koji će početi meč. Nažalost, Todor Petrović će propustiti i ovaj susret, ali ga očekujemo za sledeće kolo i okršaj protiv Mladosti iz Lučana. Nenad Šljivić je teže povređen i na njega neću moći da računam još neko vreme. Svi ostali igrači su spremni i u konkurenciji su za Voždovac- završio je Batak.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAKO KLINCI RASKIDAJU VEZE: Predsednik Napretka opleo po bivšem treneru