LEGENDA ZVEZDE NE ZNA PUNO O TSC: Topola je drvo koje raste pored puta, tamo igra mnogo Mađara

Novosti online

17. 09. 2020. u 15:36

TSC ima istorijsku šansu da nastavi svoj evropski put, a kao prepreka im stoji bivša Steau, tim koji je sa puno problema došao u Srbiju.

ЛЕГЕНДА ЗВЕЗДЕ НЕ ЗНА ПУНО О ТСЦ: Топола је дрво које расте поред пута, тамо игра много Мађара

Foto: N.Skenderija

Korona je pokosila Rumune, koji jedva sastavljaju tim za večerašnji meč. Ipak, i pored toga nadaju se prolazu jer je srpski tim apsolutna nepoznanica za tamošnje medije, ali i za legendarnog fudbalera Zvezde Miodraga Belodedića.

Aktuelni direktor u Fudbalskom savezu Rumunije nema nikakvu dilemu oko toga koji tim bi mogao da prođe u narednu fazu takmičenja, a očigledno je i da mu ekipa TSC-a nije baš poznata.

- Topola je vrsta visokog drveta, raste pored puta. Izgubili su od Zvezde 5:0 i zato mislim da nam neće praviti probleme u ovom kvalifikacionom meču. Ali, najbolje prvo da vidimo kako će se FCSB izboriti sa ovim ludilom od virusa", rekao je Belodedić.

Čuveni štoper se ne seća ekipe TSC iz svojih igračkih dana, ali da nije upućen u tim Zoltana Saba potvrdio je izjavo da "tamo igra mnogo Mađara" (ne igra nijedan, prim. aut).

- Mislim da su u ono moje vreme igrali u trećoj ligi, ali, iskreno, ne sećam ih se uopšte. Njihov uspon je počeo poslednjih godina, tamo igra mnogo Mađara. FCSB neće imati problema, velika je razlika u vrednosti dva tima", zaključio je Belodedić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)