POČINJE PREMIJER LIGA: Derbi velikana na startu i 500 dinara bonusa na poklon od Meridiana

Promo

11. 09. 2020. u 12:00

Već na startu šampion dočekuje Lids koji se vratio posle 16 godina - preuzmi 500 dinara bonusa

ПОЧИНЈЕ ПРЕМИЈЕР ЛИГА: Дерби великана на старту и 500 динара бонуса на поклон од Меридиана

foto: Promo

Sve je spremno za start nove borbe za trofej i opstanak – kreće najuzbudljivije klupsko prvenstvo. U čast povratka Premijer lige, kladionica Meridian spremila je veliki poklon za sve novoregistrovane igrače – klikni ovde i preuzmi 500 dinara bonusa na poklon. Ne zaboravi da te čeka i bonus na broj parova do 1000%.

Za početak – novajlije, i to zbog velikog Lids junajteda, koji se vraća u elitu posle 16 godina odsustva. I preostala dva nova člana elite su povratnici - Vest Bromvič Albion i Fulam, odnosno Aleksandar Mitrović. Mitro neće biti jedini Srbin u Premijer ligi. Tu su Nemanja Matić iz Mančester Junajteda i Luka Milivojević iz Kristal Palasa, kao i Marko Grujić čiji je status u Liverpulu i dalje nejasan.

Prošle sezone, razlika Liverpula u odnosu na najbližeg pratioca Mančester siti bila je čak 18 bodova. Redsi će sigurno pokušati da odbrane trofej koji su čekali trideset godina i to uglavnom sa (za sada) nepromenjenim timom. Otišli su Lalana, Lovren i Natanijel Klajn, ali je prelazni rok zbog novonastalih okolnosti tek počeo.

Već na startu nove sezone Liverpul će imati prilično nezgodnog protivnika i u neka stara dobra vremena ovo bi bio derbi čitavog šampionata. U goste im dolazi velikan – Lids junajted pod dirigentskom palicom Marsela Bjelse. Nije se štedelo već u prvim nedeljama prelaznog roka - Doveden je i Rodrigo Moreno iz Valensije za 30 miliona funti. Odličan ispit i za Klopa i za Bijelsu, a za ljubitelje tiketa – apsolutna poslastica.

Liverpul će najvećeg konkurenta i ove godine imati u Mančester sitiju, a po brojnim predviđanjima Građani su ove sezone (ponovo) favorit broj jedan. Pep neće ponovo dozvoli onoliki bodovni zaostatak i realno je da borba bude neizvesna do samog kraja.

Ako su Liverpul i Siti najveći kandidati za titulu, onda se najveće šanse da im budu najbliži pratioci daju Mančester junajtedu i Čelsiju. U Junajted su došli Doni van de Bek i Odion Igalo. Tu je i Čelsi, najveći „trošadžija“ ovog leta. Lampard će sada moći da računa na mega zvezde poput Tima Vernera i Hakima Ziješa. Plavci će na startu (ponedeljak) gostovati Brajtonu, kojem se predviđa donji deo tabele.

U borbi za visoke pozicije sigurno će biti još dva kluba iz Londona, Arsenal i Totenhem. Tobdžije su sezonu završili na osmom mestu, i kasnije je koliko-toliko spasili osvajanjem FA kupa. U novoj sezoni, kako tvrde na Ostrvu biće među pet-šest ekipa iz vrha. U uvodnom kolu gostovaće Fulamu, kojem mnogi predviđaju povratak u Čempionšip. Očekivanja su uvek tu kada neki tim vodi Žoze Murinjo. U uvodnoj rundi na megdan će Evertonu, timu na čijoj je klupi iskusni Karlo Anćeloti. Baš zbog toga, niko ne može olako da otpiše Karamele, posebno ako se zna da im je stigao i Hames Rodrigez, odnosno Alan iz Napolija.

Sve prognoze su upravo samo to - pretpostavke, a šta će se dešavati na terenima ostaje da se vidi.

Nama ostaje da uživamo, a vas pitamo, šta mislite ko će biti novi šampion Premijer lige?

Subota

Fulam - Arsenal (13.30)
Kristal Palas - Sautempton (16.00)
Liverpul - Lids junajted (16.00)
Vest Hem junajted – Njukasl (16.00)


Nedelja
Vest Bromvič - Lester siti (15.00)
Totenhem - Everton (17.30)


Ponedeljak
Šefild junajted - Vulverhempton (19.00)
Brajton - Čelsi (21.15)

Napomena: Klađenje nije dozvoljeno licima mlađim od 18 godina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda