ZIDAN IMA PLAN: Francuz po svaku cenu želi da se reši Gereta Bejla!

Novosti online

02. 09. 2020. u 16:42

NONŠALANTAN odnos ka dresu Reala iz Madrida po svemu sudeći koštaće Bejla ugovora sa "Kraljevskim klubom".

ЗИДАН ИМА ПЛАН: Француз по сваку цену жели да се реши Герета Бејла!

Geret Bejl i Zinedin Zidan foto: EPA

Pokušao je svojevremeno Real da ga proda u Kinu, bio je na korak od predstavljanja, ali se naprasno vratio u Madrid. Od tog trenutka krenuo je strmoglavi pad nekada miljenika navijača Reala.

Slikanje sa zastavom "Vels, Golf, Real Madrid" navijači mu nisu oprostili. Smatrali su "Los blankosi" da golf nikako ne sme da bude važniji od Reala. 

Usledili su zvižduci, ali Bejl nije mario za to, već je nakon povratka na teren usled pauze zbog koronavirusa nastavio da tera šegu sa klubom i Zinedinom Zidanom. Čak je sa maskom preko očiju zaspao na jednoj od utakmica, a to se sigurno nije dopalo francuskom treneru koji ga smatra toksičnim po atmosferu u svlačionici. Upravo to, razlog je da Zinedin Zidan od uprave zahteva da ga se reši po svaku cenu. 

Geret Bejl se opustio na tribini sa rezervama Foto Printskrin DirectoGol

Po pisanju španskog "ABC" Zidan je od uprave zahtevao da se ugovor sa vezistom raskine kako bi se u svlačionicu Reala ponovo vratila harmonija. 

Pravo je pitanje koliko je upravi u interesu da jednostrano raskine ugovor sa Bejlom. Velšanin ima ugovor na još dve godine u visini 17 miliona evra po sezoni, te mu u slučaju raskida klub mora isplatiti 34 miliona evra. 

Bejl je 2013. godine stigao iz Totenhema za 100 miliona evra, u dresu Reala odigrao je 251 utakmicu, a pritom je postigao 105 golova. 

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna