SAVO Milošević više nije prvi trener Partizana, a od uprave, tima i navijača oprostio se otvorenim pismom.

Komentari (8)

Dragan R

01.09.2020. 19:22

Ostao si nedorečen Savo. Šta znači "kada sam shvatio da se ne možemo boriti za ciljeve koje sam ja zacrtao na početku sezone, najpoštenije je bilo da preuzmem odgovornost i krivicu na sebe i da odem"? Zbog čega se ne možete boriti za te ciljeve, pretpostavljam pre svega za titulu prvaka? Da li to aludiraš na Zvezdine mutne radnje? Nesporno je da Zvezda ne bira sredstva da po svaku cenu ponovo uzme titulu, ali izvini, to nema nikakve veze sa našom brukom u Novom Pazaru,a nema Boga mi veze ni sa lošom igrom i glupostima u Novom Sadu (Suma apsolutno zaslužio crveni karton). I u Kruševcu smo bili nikakvi ali sudija nas je debelo pogurao dosudivši nam smešni penal pred kraj utakmice. U šest kola tri puta smo se debelo obrukali zato molim vas ne tražite krivce u drugima.

Pera

01.09.2020. 19:44

Moj Dragane R. poručuješ Savi da ne " traži krivce u drugima" što si u pravu. Međutim, ti se baš i ne držiš tog načela i odmah spominješ Zvezdu, mutne igre, ne biranje sredstava da uzme titulu i sl. To mi liči na ono kada profesor pušač zabranjuje pušenje učeniku. Znam da ne možeš da preboliš uspehe Zvezde ali savetujem ti da pređeš u "Delije" i rešio si stvar.

boki

01.09.2020. 20:26

vecina propalih trenera i fudbalera koji se nisu dokazali u fudbalu nadu uhlebljenje u FSS ili u upravama klubova .Svskih pola godine menhamo selektire trenere a sve polazi od vrha Fss i fydbsl nam pao na vrlo niske grsne u evoroskom fydbalu.U upravama se nakaze funkcioneti koje nezanima fudbal nego licna korist

Raša

01.09.2020. 20:46

Tako je - bio i ostao navijač a ne trener. Slična sudbina da su bili dobri fudbaleri a loši treneri je puno puta viđena (Prosinečki, Mihajlović dugo vremena a verovatno i Stanković i još mnogi drugi). To su greške klubova koji pokušavaju bez investicija da dođu do trenera. Ali to ne može!

Varto Marx

01.09.2020. 21:07

Sjecam se dana kada je Savo potpisao za klub Osasuna iz Pamploné kao najvece pojacanje i golgeter, Stvarno talenat je bijo Savo Milosevic i davao golove kao iz sale, bijo i ostace dugo simpática i omiljen navinacims kluba Osasune pa kazu, Svo mi te volino ti nás dnevni list, "Diario de Navarra" svakog dana je bijo izvestaj o Savi. Tu je i préstao Savo da igra nogomet. Vratio se za Beograd i prihsatijo se trenerskog posla koji ne ide kao sto je bio napadac u Osaunu i davao volove kao iz sale. Kao trener Savo se nemoze pohvaliti.

Borac R SRPSKE

02.09.2020. 08:07

SAVO KAO NAVIJAC ZVEZDE JA TE CENIM I POSTUJEM. NEMOJ TOGA STANOJEVICA TOLIKO DIZAT U ZVEZDE PA ON JE SA PARTIZANOM OSVOIJO NEKE TROFEJE KADA JE ZVEZDA BILA MALTE NE UGASENA.TI OD NJEGA NAPRAVI KLOPA MURINJA GVARDIJOLU. KOJI JE ON OZBILJNIJI KLUB VODIO?