SAVO MILOŠEVIĆ: FK Partizanu želim sve najbolje! Ponovo prelazim u navijače, što sam uvek i bio

Novosti online

01. 09. 2020. u 18:28 >> 18:28

SAVO Milošević više nije prvi trener Partizana, a od uprave, tima i navijača oprostio se otvorenim pismom.

САВО МИЛОШЕВИЋ: ФК Партизану желим све најбоље! Поново прелазим у навијаче, што сам увек и био

FK Partizan

Milošević se na početku zahvalio upravi kluba, na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem. 

"Pre svega bih želeo da se zahvalim rukovodstvu FK Partizan, predsedniku Partizana Miloradu Vučeliću, generalnom direktoru Milošu Vazuri, potpredsedniku prof.dr Vladimiru Vuletiću, direktoru Ivici Ilievu i svim zaposlenima na ukazanoj priliku da radim u Partizanu, a onda na više nego korektnoj prijateljskoj i poslovnoj saradnji od prvog do poslednjeg dana. Zahvaljujem se na svemu što su uradili za mene i na svakoj mogućoj podršci koju sam imao kao šef stručnog štaba FK Partizan".

Mladi trener se potom zahvalio igračima u crno-belom dresu.

"Ogromnu zahvalnost dugujem svim igračima Partizana na svemu što su uradili me samo za mene, već moj stručni štab i klub u prethodnom periodu.

Uz sve padove koje smo imali, mislim da smo dosta dobrih stvari uspeli da napravimo u izuzetno teškim okolnostima i na tome sam im neizmerno zahvalan".

Nije zaboravio ni verne navijače sa kojima je delio suze, osmehe, poraze i uspehe.

"Veliko hvala svim navijačima Partizana koji su u izuzetno teškim okolnostima trpeli mnogo toga, a uvek bili maksimalna podrška i meni i ekipi od prvog do poslednjeg dana, na čemu sam im takođe neizmerno zahvalan". 

Stečeno iskustvo za Miloševića je neprocenljivo. 

"Iskustvo koje sam prošao ovih godinu i po dana u Partizanu je neverovatno, nema cenu i takvo iskustvo obično ljudi plaćaju, dok sam ja imao privilegiju da sam bio plaćen za to. Stoga sam takođe zahvalan rukovodstvu kluba, što sam bio u prilici da radim u ovim teškim vremenima, jer se tad najviše uči".

Savo Milošević je obrazložio svoju odluku za odlazak iz Partizana. 

"Što se tiče koje odluke koju sam doneo, ostavke na mesto šefa stručnog štaba FK Partizan, smatram da više ne mogu da izvučem od ove ekipe više od onoga što smo do sada uradili. Stoga mislim da je maksimalno korektno prema svima, klubu, navijačima, zaposlenima, odnosno prema samoj ekipi da se sklonim. Ovo nije odluka koja je doneta preko noći iz revolta, već koja je u meni postojala i trajala mesec dana. Znate da nikad nisam tražio opravdanje i krivca u drugima, uvek sam polazio od sebe, tako da kada sam shvatio da se ne možemo boriti za ciljeve koje sam ja zacrtao na početku sezone, najpoštenije je bilo da preuzmem odgovornost i krivicu na sebe i da odem".

Dotakao se i utakmice protiv Vojvodine.

"Poslednja utakmica protiv ekipe Vojvodine i moja reakcija na odluku sudije je nešto čega se stidim i kajem i ujedno je još jedan razlog zašto sam prelomio da više nisam u stanju da nastavim da radim u Partizanu, jer to nije način na koji treba da se ponaša trener trofejnog kluba i nije moj manir. Zbog toga se stidim i kajem i ujedno izvinjavam svima u fudbalskoj Srbiji, jer mi pre svega treba da budemo pozitivan primer deci i svima drugima".

 "FK Partizan želim sve najbolje"!

Milošević dodaje da se sa klupe vraća među verne navijače Partizana. 

"Ponovo prelazim u najveće navijače ovog kluba što sam uvek bio i siguran sam da će fudbalski klub ovo preživeti, jer je preživeo već mnogo toga, da ne nabrajam…Da ne širim priču, preživeo je dosta muka u prethodnim godinama, preživeće sve!

Želim mu sve najbolje i sve što mogu da učinim i pomognem mom klubu, stojim mu na raspolaganju"!

Imao je poruku i za novog trenera Aleksandra Stanojevića kome je poželeo puno sreće u radu. 

"Novom treneru Partizana, Aleksandru Stanojeviću želim sve najbolje! Mi smo prijatelji od šesnaeste godine i ako postoji trener u Evropi i svetu koji moźe ovo da podigne i ovo preživi sa ekipom onda je to Aleksandar Stanojević.

Vaš Savo Milošević".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije