BEZ PROMENA U HUMSKOJ: Uprava Partizana veruje u Miloševića

Novosti online

06. 08. 2020. u 12:20 >> 14:36

БЕЗ ПРОМЕНА У ХУМСКОЈ: Управа Партизана верује у Милошевића

Foto: N. Paraušić

FUDBALSKI klub Partizan, dan nakon poraza od Novog Pazara u drugom kolu Superlige, sazvao je sednicu Odbora za hitna pitanja.

Glavna tema bila je status trenera Save Miloševića, koji je odmah posle poraza u Pazaru istakao da je razočaran i da će, ako ostane na klupi, neke stvari morati da se menjaju iz korena.

Ipak, kako prenose beogradski mediji, do velikih promena u Humskoj, u ovom trenutku, neće doći. Posle razgovora sa Miloševićem i njegovim najbližim saradnicima, čelnici crno-belih su odlučili da pruže poverenju mladom strategu, koji je posle neuspeha u Novom Pazaru najavio određene promene u ekipi.

Kakve će one biti, videće se već u nedelju, kada fudbaleri Partizana, prvi put u novoj sezoni, istrče na teren stadiona u Humskoj, protiv Javora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Pera

06.08.2020. 13:06

Navijač sam Crvene Zvezde ali se ne radujem situaciji u Partizanu. Veoma cenim Miloševića kao bivšeg nogometaša , sada stručnjaka a još više kao čoveka. Partizan ima dobar igrački kadar no mislim da je dobar deo njih nediscipliniran i ne provodi postavljene zadatke tokom igre. Žao mi je ali da sam trener Zdjelar i sl. grejali bi klupu dok ne budeu spreman za timsku igru. Zato sve podrške Miloševiću i njegovom radu.

Dragan R

06.08.2020. 15:26

Lepo je gospodo što imate poverenja u Miloševića. Ali šta ćemo kad još u sezoni kupanja izgubimo titulu i ispadnemo u kvalifikacijama za LE od nekih levaka iz Gruzije, Moldavije ili nekih sličnih "fudbalskih zemalja"? Nama navijačima ostaje da se po ko zna koji put stidimo i nerviramo, a vama iz uprave da zajedno sa Miloševićem samo pokupite stvari iz Partizana i da se više ne vraćate.

Ivan

06.08.2020. 16:49

Šteta što nije smenjen kad je želeo ovo je beskorisno igranje reči ko je kriv zna se trener i igrači ali toliko da su slepi svi čudno .Kup ode zašto ko je kriv promaše se penali i nikom ništa jeftini golovi Proleter Napredak i nista sad Novi Pazar i nikom ništa.Dete kad zgreši dal je ocena ili slično kazni se da se ne ponovi dete zna da se nesme grešiti a ovde ostali momci igraju se ugledom kluba i nikom ništa izvinite i vozi niskoj novu budalaštinu i tako godinama gubimo prvenstva sramota nevidjena.Sve je to zbog para ali ima i tome kraj nema publike Evrope sponzora igrati će za klikere.

gile sampion

06.08.2020. 18:19

Novi Pazar je pobedio Savin srucni stab sa treniranjem igraca od sedam dana sa igracima koji ne mogu da igraju u Bosni i CG.....igaci premoreni sa teskim nogama je strucni rad kondicionih trenera koji unistavaju te igrace, pola strucnog staba nebi dobio licencu za rad u sportu u ligama petice........