LETNJA FUDBALSKA BOMBA U FRANCUSKOJ: Mesi stiže za 700 miliona

G. ČVOROVI

23. 08. 2020. u 09:00

ŠIROK osmeh na Tuhelovom licu - na raspolaganju za danas ima ceo igrački kadar. U punom pogonu su i roviti Navas i Verati.

ЛЕТЊА ФУДБАЛСКА БОМБА У ФРАНЦУСКОЈ: Меси стиже за 700 милиона

FOTO: AP

Niko nema nameru da propusti istorijski trenutak. Standardni golman će naročito biti od koristi zbog iskustva iz svojih prethodnih finala dok je nosio dres Reala iz Madrida.

Pariski "sveci" budni sanjaju svoju prvu kontinentalnu zvezdicu. Ako je suditi po rečima čuvenog trenera Žozea Murinja, trebalo je da slave mnogo ranije, imajući u vidu do sada uložena astronomska sredstva.

- Mislim da je neuspeh to što nisu trijumfovali dve prethodne sezone, jer poslednjih pet-šest godina investicije su ogromne, lista najboljih igrača je neverovatna - "pecnuo" je menadžer Totenhema.

MAKRON I MERKELOVA

A koliko je ova utakmica u žiži interesovanja javnosti, pokazuje i podatak da su o njoj govorili čak i francuski predsednik Emanuel Makron i nemačka kancelarka Angela Merkel na konferenciji za medije, posle njihovog sastanka pre nekoliko dana u letnjoj rezidenciji francuskih predsednika u tvrđavi Breganson. Makron je istakao da će oboje odvojeno pratiti meč preko TV ekrana, a Merkelova dodala da će ovo biti teška situacija kada su na "suprotnoj strani".

Treća-sreća, rekli bi u Parizu. A šta tek reći na vest da bi sledeće sezone u odbrani eventualne titule mogao da učestvuje i sam Lionel Mesi!

Pred finale je naime procurilo da je rukovodstvo "svetaca" spremno da isplati Barseloni čak i kolosalnu klauzulu od vrtoglavih 700 miliona evra, samo ako Mesi poželi da bude ponovo uz Nejmara.

Pre toga, treba, naravno preskočiti ogromnu, poslednju prepreku u vidu nepobedivog Bajerna. Pet hiljada privilegovanih navijača biće u prilici da meč prate preko ekrana na "Parku prinčeva", a igrači su im poslali video-poruke da tom prilikom obavezno stave maske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja