BORJAN PRED TIRANU: Sve je na nama, ne želimo nikakve tenzije

Novosti online

22. 08. 2020. u 17:00

FUDBALERI Crvene zvezde u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona gostuju u Tirani, a očekivanja pred taj meč izneo je golman crveno-belih Milan Borjan.

БОРЈАН ПРЕД ТИРАНУ: Све је на нама, не желимо никакве тензије

Foto: N. Paraušić

Kapiten kluba iz Ljutice Bogdana veruje da će se ekipa spremiti što bolje za utakmicu u glavnom gradu Albanije.

- Čeka nas veoma teška utakmica. Mi ćemo se spremiti najbolje što možemo. Znamo da je sve na nama. Tim je dobio i na svežini, imali smo veoma dobre pripreme, a sjajno smo ušli u sezonu. Do sada smo pokazali da možemo mnogo, verujem da će tako biti i ove sezone - rekao je Borjan.

Zvezdin čuvar mreže ne krije da bi voleo da mu mreža ostane netaknuta.

- Učinićemo sve da odbranimo naš gol, naravno to je moj posao, kao i da pobedimo u utorak, prođemo u sledeći krug i da ponovo napadnemo grupnu fazu Lige šampiona. Raduje me i što su naši igrači veoma efikasni što je takođe još jedan od ključnih faktora naših uspeha. Veoma je važno da tako i nastavimo, a verujem da hoćemo jer smo, pre svega, sjajan tim.

Milan Borjan foto: EPA

Kapiten Crvene zvezde veruje u pobedu nad Tiranom

Ovaj meč može da izazove mnogo tenzije. Ipak, toga ne bi trebalo da bude jer je kvalitet nesumnjivo na strani Crvene zvezde.

- Nema potrebe za tenzijama. Mi igramo fudbal i zato idemo u Tiranu. Daćemo sve od sebe da pobedimo. Od prvog minuta moramo da izađemo jako, kako bi napravili rezultat koji će nas odvesti u treće kolo, koje je još jedan korak ka našem glavnom cilju i zato ne želimo nikakve tenzije van terena - zaključio je Borjan.

Podsetimo, utakmica Tirana - Crvena zvezda je na programu u utorak od 20 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri