PARTIZAN je pao već u drugom kolu. Po nastavku sezone u Superligi crno-beli su u Novom Pazaru izgubili sa 3:2 (1:0).

Komentari (20)

mister no

05.08.2020. 21:54

@Alex - ne sekirajte se , dolazi vam stara musterija i vasa filijala koja od 24. utakmica sa vama nikada ni nereseno nije izvukla , znaci vreme za peglanje rezultata ...

Cica

05.08.2020. 23:40

@mister no - @mister no-Pa vi znate kako vi to lepo raditevama su musterije skoro u svakom kolu, ako nisu musterije, onda su vase filijale, ako nisu ni jedno ni drugo, onda sudije stupaju na scenu !!!!

Cika Boris Fr

05.08.2020. 20:34

Savo niko ti nije kriv, sam si zakuvao, zasto si isterao iskusnog golmana Stevanovica i postavio si na najodgovornije mesto u timu tog balavca Popovica, decko prima golove i kroz usi, nezna da komanduje odbranom, da postavlja igrace, na svim priprenim utakmicama uigravao si tim sas Lutovcem na desnog beka, Miletic ti igrao stopera, sad si ponovo vratio Miletica na beka, a Lutovca nema nigde, zalim sto moram da kazem, ali ti nemas pojma o trenerskom poslu, lutas ko guska u maglu, zato bi najbolje bilo podnesi ostavku !!!!!

Bojan

05.08.2020. 21:11

Ma stavsi bre razocaran!!!? Licno si ti rekao da ti ne treba pojacanja i da imas dobru ekipu!! Koju bre ekipu!!? Ekipu koja je prosle godine zaostajala 15 bodova za Zvezdom!! Sram te bilo!! Kupi prnje i odlazi!!!

Grobar

05.08.2020. 22:05

Jedna izgubljena bitka nije i izgubljen rat Savo.Nemoj da bezis.Svega ce jos biti u zivotu mada si ti preturio toliko toga.Strplenja,strpljenja......I Kutuzov je usao u Moskvu pa pobegao podvijenog repa.Morao si znati da su Pavlovic i Stojkovic, kad je u formi, pola tima, tako da nije vreme za eksperimente sa mladim Popovicem, Mileticem na mestu centralnog itd.Manje price i emocija vise rada i racia.Glavu gore.

Rezervni nik

05.08.2020. 23:24

@Grobar - Budalo polupismena, Kutuzov je nacionalni heroj Rusije koji je potukao Napoleona i unistio francusku vojsku. Valjda si mislio na Napoleona da je pobegao podvijenog repa iz Moskve, ali nije to tu bilo .... nego kod Borodina... Borodinska bitka!

Grobar

06.08.2020. 09:23

@Rezervni nik - Polupismeni, bolje receno, nepisneni stvore i notorna neznalico.Na Borodinu su bitku dibili Francuzi i usli u Moskvu i proboravili tamo 5-6 nedelja a onda se podvijena repa vratili u Francusku a onda su im Rusi dosli u Pariz i zakucali na vrata.Dobili su bitku ali su izgubili rat a to je bitno.Da li je to i ovde moguce? Zasto da ne? I dokle vise smene i zamene trenera? Sta cemo sa onima iznad njih? Mislim na upravu tj.predsednika, gen.sekret. i ostala lica.

Otpisani

05.08.2020. 23:40

Savo, reprezentacija plače za tobom. Kad je mogao Krstajić da nas uveseljava, možeš i ti. Još i Kežmana da uhlebimo kao sportskog direktora, može i skauta reprezentacije i onda stvarno da više ne brinemo!

Branko

06.08.2020. 08:42

Jednostavno treba prihvatiti cinjenicu da su i od Partizana i Zvezde ostala samo imena i nista vise. Nema tu niti jednog jedinog fudbalera. Sve atleticari. Nas fudbal je odavno otisao u ....Ko vise i gleda nas fudbal?/

Milan

06.08.2020. 08:55

SAVO ODLAZI ODMAH, UPROPASTIO SI PROŠLU SEZONU NA STARTU, SADA ODLAZI, DOSTA JE AZ ALKMAR, NOVOG PAZARA, NAPRETKA U BEOGRADU ITD. ODLAZIIIIIIIII.

golub

06.08.2020. 09:01

Tako smo i prosle godine izgubili prvenstvo i one pre . Ne derbiju nego u ovim ,po vama , dobijenim utakmicama . Za po;etak bi ih trebalo zestoko po dzepu , a onda jos zesce , pa neka idu ako im se ne svidja . Savu ne treba menjati u inat ovoj igrackoj bagri , jer njima ni Gvardiola nece valjati . To koliko je Sava dobar ili los trener , neka kazu strucnjaci ja to nisam . Samo kad vidim ostatak trenerske svite u Srbiji , on je na njihovom nivou .

Dragan R

06.08.2020. 09:22

Volim i pratim moj Partizan pola veka. Imali smo mnogo puta loše i nekvalitetne igrače, ali tim nikada nije izgledao tako neprofesionalno, neozbiljno, jadno, bedno i tužno, kao juče, a ni protiv Napretka nije bilo mnogo bolje. Poniženi smo od ekipe koja je koliko juče bila tek deseta u drugoj ligi. Partizan definitivno nema trenera i polovinu tima. Golman Popović možda jeste potencijal, ali je još nezreo za ozbiljnije utakmice, dok je Stojković odavno u slobodnom padu i sklon kiksevima. Oba beka su jedva prosečni superligaški igrači a štoperski tandem Ostojić-Vitas katastrofalan i pojedinačno a naročito kao tandem. Zdjelar je igrač kome odavno nije mesto u Partizanu a Nato veliki znalac, ali na žalost i igrač koga gaze godine. Partizan defnitivno igra bez odbrane i polovine veznog reda. S druge strane po imenima i mogućnostima imamo izuzetno kvalitetan napad, ali taj potencijal napadača sve manje dolazi do izražaja što zbog toga što nemaju sa kim da igraju, što zbog toga što se i oni sami sve manje ponašaju profesionalno (vuku se po terenu kao da su preležali koronu, ne trče, ne bore se, bezvoljni su, sebični, nezainteresovani). Ukoliko pod hitno ne smenite Miloševića i ne dovedete bar 2-3 kvalitetnija igrača Partizan će ove sezone služiti za sprdnju u svim takmičenjima.