POPOVIĆ POSLE MEČA: Neke stvari moramo da popravimo, najvažnije je da smo pobedili

Beta

01. 08. 2020. u 22:42

GOLMAN Partizana Aleksandar Popović rekao je danas da je najvažnije da je njegov tim pobedio na otvaranju nove sezone u Superligi Srbije, ali je istakao i da crno-beli ne smeju da primaju golove na kraju poluvremena.

ПОПОВИЋ ПОСЛЕ МЕЧА: Неке ствари морамо да поправимо, најважније је да смо победили

Foto: FK Partizan

- Kao i svaka prva utakmica u novoj sezoni tako i ova, uvek najteža, ali važna je pobeda samo i nista drugo... Pokazali smo da smo tim, pokazali smo karakter i na kraju pobedili i to je jedino bitno - rekao je Popović, prenosi Partizan.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u gostima ekipu Napretka sa 3:1, u utakmici prvog kola Superlige Srbije.

Napredak je poveo u finišu prvog poluvremena, ali su crno-beli u nastavku preokrenuli rezultat. Prvo je izjednačio Lazar Marković u 46. minutu, a preokrenuo golovima Bibrasa Natha u 85. minutu sa penala i Nikole Čolića u 95. minutu.

- Ne bismo smeli da dopustimo da primamo gol u poslednjem minutu poluvremena, ali i to se dešava nekad. Kao što sam već rekao, pokazali smo da smo tim i najbitnija je pobeda, sve ostalo ćemo ispravljati i biti bolji u svakoj narednoj utakmici - rekao je Popović.

Popoviću je ovo prva sezona u seniorskom fudbalu da kreće kao prvi golman od prvog kola.

- Svaka utakmica mi je najbitnija, iz svake moram da naučim što više stvari da bih napredovao, jako mi je važno da skupljam iskustvo da svojim zalaganjem steknem poverenje cele ekipe i stručnog štaba i da se nadam što većem broju utakmica.

Prilikom gola Lazara Markovića povredili su se i fudbaler Partizana i golman Napretka Mladen Živković koji je vozilom hitne pomoći je izveden sa terena.

- Nisam video kolegu iz Napredaka posle utakmice... Povrede su najgori deo sporta i uvek ostaje neki loš utisak kad neki igrač napusti teren posle povrede kao što su danas Žile i Markec. Ovim putem mu želim brz oporavak i nadam se da će se što pre vratiti - rekao je Popovič.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ PROMENA: Julijan Nagelsman ostaje selektor Nemačke do kraja Svetskog prvenstva 2026.