REAL PRED TITULOM: Navijači, ne dolazite na trg!

V. N.

15. 07. 2020. u 17:08

REAL Madrid od 2017. godine čeka titulu prvaka Španije i vrlo je moguće da će da je dočeka sutra u meču sa Viljarealom

РЕАЛ ПРЕД ТИТУЛОМ: Навијачи, не долазите на трг!

Foto: TanjugAP Photo/Jose Breton

Utakmica pocinje u 21.00, a stara tradicija kaže da se trofeji proslavljaju sa navijačima na madridskom trgu Sibeles. Ipak, ovog puta iz kluba su se oglasili saopštenjem, u kojem mole svoje pristalice da zbog velike opasnosti od širenja virusa korona ne izlaze na gradske ulice i centralni trg.

- Real Madrid moli svoje navijače da ne idu na trg Sibeles ako naš klub osvoji titulu u prvenstvu. Svesni smo teške situacije koju proživljavamo i truda koje društvo ulaže da bi se izborilo sa posledicama pandemije virusa korona. Uspeli smo da se vratimo na teren u veoma teškom momentu i najvažnije nam je zdravlje svih igrača i navijača - navodi se u saopštenju Reala.

Matematički će sve biti gotovo ako Real pobedi Viljareal, pa će tako preuzeti titulu od velikog rivala Barselone, bez obzira na to što bi do kraja igrao i meč poslednjeg kola sa Leganseom. Barsa sutra igra sa Osasunom i ostaje joj još duel sa Alavesom.

- Ako osvojimo titulu, naši igrači neće doći na trg Sibeles i zato tražimo od naših navijača da urade isto... Moramo da doprinesem da se izbegnu rizici od zaraze i daljeg širenja pandemije - zaključili su u saopštenju iz Real Madrida.

BROJKA

33 titule prvaka Španije u istoriji osvojio je kraljevski klub

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)