DVORSKA LUDA BEJL: Real gazi ka tituli, Velšanin se sramoti među rezervnim fudbalerima

B. Antić

14. 07. 2020. u 23:50

DOK Real gazi ka tituli prvaka Španije, prvoj posle dve sušne sezone, Geret Bejl (30) izigrava dvorsku ludu, i to redovno.

ДВОРСКА ЛУДА БЕЈЛ: Реал гази ка титули, Велшанин се срамоти међу резервним фудбалерима

Geret Bejl se opustio na tribini sa rezervama Foto Printskrin DirectoGol

Velšanin, čija je godišnja plata 17 miliona evra, preksinoć se ponovo brukao, pošto je na tribinama gde su bili rezervisti Madriđana, odakle je gledao trijumf nad Granadom (2:1), pravio razne gafove, misleći da je duhovit.

Krilni napadač je upadljivo zevao, želeći da naglasi kako ga jedan od najvažnijih mečeva Madriđana nimalo ne zanima, i sam sebi se smejao. To mu nije bilo dovoljno, pa je onda od rolne toalet-papira napravio improvizovani durbin, i kao sa interesovanjem posmatrao šta se dešava na terenu. Slično se ponašao i u petak protiv Alavesa (2:0), kada je zaštitnu masku umesto na usta i nos stavio na oči i pretvarao se da spava, takođe sedeći na klupi.

Bejl, koji je plaćen Totenhemu 101 milion evra kada je došao 2013, u Primeri je 2019/2020. odigrao 16 utakmica i postigao dva gola, ali u proteklih pet susreta nije dobio šansu ni na minut. Real je na sve načine pokušavao da ga se otarasi u prethodnim prelaznim rokovima, ali reprezentativac Velsa ne želi da ide, budući da ima primanja kakva nigde drugo ne bi mogao da dobije, a ugovor sa španskim gigantom mu traje do leta 2022. godine.

Sa saigračima se ne druži, i za sedam godina u Madridu, još nije naučio španski dovoljno da može da komunicira. Svaki slobodan trenutak koristi kako bi igrao golf, i tako će očigledno biti i dalje, dok ne dođe kraj saradnje sa Realom.

ZIDAN: BITNIJE SU POBEDE

MADRIĐANIMA su u preostala dva kola potrebna dva boda za pehar (domaćini Viljarealu, gosti Leganesu), što je u ovom momentu fantastičnom treneru Zinedinu Zidanu mnogo bitnije od Bejlovog cirkusa.

- Nemam nikakvu zamerku za Bejla. Razmišljam samo kako da pobedimo u ostale dve utakmice i završimo sezonu na najbolji način - rekao je Zidan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)