ZVEZDAN TERZIĆ: Očekujem deset miliona evra od transfera, Boaći ili Pavkov idu iz kluba

Novosti online

11. 07. 2020. u 10:50

ЗВЕЗДАН ТЕРЗИЋ: Очекујем десет милиона евра од трансфера, Боаћи или Павков иду из клуба

Zvezdan Terzić foto: Screenshot TV Zvezda

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, pričao je na početku priprema za Zvezda TV o ambicijama kluba za narednu sezonu.

Novinari su dan ranije poslali pitanja crveno-belima, a Terzić je potom odgovarao na njih:

Prvo je bilo u vezi napadača Andersona i da li će neko od centarfora napustiti ekipu:

"Vi znate da je stil Crvene zvezde da ne govori o potencijalnim pojačanjima. Preskočiću taj dogovor, u ovom momentu imamo četiri špica ˜– Boaći, Pavkov, Tomane i Krstović. Nema potrebe dovoditi napadača, ali realno je očekivati da odu Boaći ili Pavkov. Tu su već dugo, možda je došlo do zasićenja i Zvezdi možda treba sveža krv. Ali prvo treba da ode neko da bi došao novi centarfor. Imamo spisak potencijalnih napadača i donećemo najbolje rešenje", rekao je Terzić.

Terzić je pričao i o transferima.

"Planiramo oko desetak miliona evra da ostvarimo kroz transfere. To je naš plan, da li ćemo u tome uspeti – ne znamo. Ne znamo kako će se ponašati tržište, znate da je 23. maja trebalo da bude završeno prvenstvo. Sve je to pomereno, kasni ceo proces i kasniće prelazni rok. Svesni smo svi pandemije i koliko je štete nanela ekonomiji. Pitanje je šta će biti s transferima ovog leta. Za sada sve miruje, svi nešto čekaju, a i pandemiji se ne nazire kraj", kazao je Terzić.

Generalni direktor dosta očekuje od mladih fudbalera:

"Zvezda je mnogo uložila u omladinsku školu, svake godine oko tri miliona. Nisu Željko Gavrić i Veljko Nikolić slučajno to gde jesu. Imamo šest mladih igrača, koji su spremni. Oni su potpuno stasali".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

VIC GODINE

12.07.2020. 06:21

E, baš nas nasmeja u ova turobna vremena. 8-) Ako gosn Terzić nastavi u tom stilu, pedstoji mu uspešna karijera Stand up komičara.