Mihajlović posle meča sa Juventusom: Jači sam od straha, naučio sam umetnost strpljenja!

Novosti online

23. 06. 2020. u 15:39

Juventus je u 27. kolu Serije A savladao Bolonju (2:0) i tako uspeo da se oporavi od kiksa u Kupu. Bio je to treći meča za “Staru damu”, a prvi za pulene Siniše Mihajlovića posle prinudne pauze zbog korone.

Михајловић после меча са Јувентусом: Јачи сам од страха, научио сам уметност стрпљења!

Foto: AP

Posle utakmice je srpski trener analizirao dešavanja sa terena.


- Fudbal se konačno vratio, bilo je lepo igrati, uprkos porazu. Znali smo da će Juventus biti veoma motivisan i da je nemoguće da tri uzastopne utakmice odigraju loše. Pokušali smo da zapretimo kada su oni usporili riam u poslednjih 20 minuta, ali nismo bili tako opasni - rekao je Mihajlović.


Imao je jednu zamerku na ono što su njegovi igrači pokazali.


- Igrali su kako su morali u ovakvim okolnostima. Međutim, nedostajala nam je hrabrost i nešto kvaliteta. Čak i kada grešimo i gubimo loptu, voleo bih više da smo hrabriji i da više rizikujemo. Takav mentalitet nam je doneo opstanak prošle sezone i to je ono što želim da vidim na terenu. Svestan sam da se takvom igrom rizikuje ubedljiviji poraz, ali kada igrmao protiv ovako velikih klubova moramo da probamo da ih ugrozimo.


Ponovo je u centru pažnje bio VAR, pošto je posle gledanja snimka utvrđeno da je napravljen penal na de Lihtu koji je kasnije Ronaldo pretvorio u vođstvo.


- U duelima uvek postoji guranje i igrači se vuku. Šteta je što je Juve morao da pronađe sudiju koje takve stvari ozbiljno shvata, pošto smo ih u poslednje vreme videli mnogo.


Na kraju i komentar posle uspešnog lečenja od leukemije:


- Strah je prirodna stvar, ali važno je biti jači od straha, da ga gurneš i da nastaviš dalje. Uz ovu bolest naučio sam umetnost strpljenja, a to mi nije bila jača strana - zaključio je Mihajlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna