Transfer saga se nastavlja: Sergej ponovo na meti Parižana

V. N.

15. 06. 2020. u 20:11

TO što je virus korona odložio mnoge zanimljive stvari u svetu sporta i to što su Francuzi neočekivano brzo prekinuli svoju ligu, ne znači da će leto biti dosadno.

Трансфер сага се наставља: Сергеј поново на мети Парижана

Foto: M. Vukadinović

U Pari Sen Žermenu se skoro svakodnevno dešava poneka zanimljiva stvar. Tijago Silva i Edison Kavani su i zvanično najavili da odlaze iz kluba, a sada je počelo da se licitira sa pojačanjima, a naš reprezentativac Sergej Milinković-Savić već dugo je na vrhu liste želja Parižana.

Osim srpskog internacionalca, koji je i dalje na ceni, iako je prošlog leta odlučio da ostane u Laciju, PSŽ bi želeo da u svojim redovima vidi Sergejevog klupskog druga, crnogorskog reprezentativca, rođenog Beograđanina, Adama Marušića, ali i krilnog napadača Porta Aleksa Teleša, kao i Traorea iz Rena ili De Šiljo iz Juventusa.

Međutim, bogati arapski vlasnici Pari Sen Žermena bi, prema saznanjima francuskih medija, mogli da serviraju navijačima transfer "bombu" dovođenjem Erlinga Halanda, koji bi tako bio deo paklenogtrija sa Mbapeom i Nejmarom. Jedini problem je što je Real Madrid već odavno bacio oko na mladog Norvežanina. Zna se samo da u Borusiji Dortmund već trljaju ruke pred letnju fudbalsku pijacu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)