UŽASNE SCENE! Navijači brutalno prebili sudiju, bore mu se za život (VIDEO)

Novosti online

11. 06. 2024. u 08:03

Neverovatne vesti i jezive scene stižu iz Konga. Tokom Kup takmičenja gde je FC Tanganjika slavila protiv Renesanse iz Kinšase (3:0) posle boljeg izvođenja penala, pošto se meč završio sa 1:1, navijači su upali na teren i napali glavnog sudiju.

УЖАСНЕ СЦЕНЕ! Навијачи брутално пребили судију, боре му се за живот (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, tokom regularnog dela utakmice glavni sudija je pokazao na belu tačku u korist fudbalera Tanganjike, što se nije svidelo navijačima Renesanse koji su upali na teren, a kao glavnu metu svog huliganskog pira targetirali su glavnog sudiju meča.

Nesrećni čovek je pokušao zaštitu da pronađe u tunelu, očekujući da će mu i policija priteći u pomoć, ali je dobio udarac u potiljak nakon kojeg se onesvestio.

Prema poslednjim informacijama koje prenose afrički mediji, zdravstveno stanje neimenovanog delioca pravde nije zadovoljavajuće.

On se nalazi u bolnici na odeljenju intenzivne nege i lekari se bore za njegov život.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone