''POŠTUJEMO BAJERN, ALI...'' Karlo Anćeloti pred duel sa Bavarcima

Filip Milošević

29. 04. 2024. u 22:53

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je večeras da ima veliko poštovanje za Bajern, ali je dodao da se nada da će madridski klub da izbori plasman u finale Lige šampiona, prenose španski mediji.

ПОШТУЈЕМО БАЈЕРН, АЛИ... Карло Анћелоти пред дуел са Баварцима

FOTO: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajerna dočekaće sutra od 21 sat u Minhenu ekipu Reala u prvoj utakmici polufinala LŠ.

- Malo je vas koji su verovali da ću da budem ovde i da držim konferenciju za medije, ali smo uspeli - rekao je Anćeloti i nastavio:

- Samouvereni smo, ali igramo protiv jakog rivala. Srećni smo što smo stigli do polufinala LŠ, a nadamo se da ćemo opet da igramo finale. Očekuje nas 180 minuta, a ne 90".

Revanš duel Reala i Bajerna biće odigran osmog maja u Madridu.

- Svi znaju šta Real može u LŠ, nismo potcenjeni. Osećamo puno poštovanja od svih u takmičenju. Imamo puno samopouzdanja, ali i poštovanja za Bajern. Nemaju sjajnu sezonu u Bundesligi, ali su odigrali spektakularne mečeve protiv Arsenala. Jaki su, a moramo da uzmemo u obzir i istoriju klubova u Ligi šampiona. To nešto ipak znači - naveo je trener Reala.

U drugom polufinalu LŠ sastaju se Borusija Dortmund i Pari Sen Žermen.

BONUS VIDEO: SAMO ŠTO JE UŠAO I GOL: Jovanović zatresao mrežu Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima