USPEH PARTIZANA: Omladinci osvojili peto mesto na prestižnom turniru

Novosti online

02. 04. 2024. u 18:51

Nakon što su kadeti stigli do finala turnira u Amsterdamu, gde ih je savladao domaći Ajaks i omladinci Partizana se mogu podičiti odličnim rezultatom na jakom međunarodnom turniru u Francuskoj.

УСПЕХ ПАРТИЗАНА: Омладинци освојили пето место на престижном турниру

FOTO: FK Partizan

Igrači crno-belih uzrasta do 19 godina, kojima su bili priključeni i pojedini vršnjaci iz Teleoptika osvojili su 5. mesto na 43. izdanju prestižnog turnira "St-Joseph/St-Martin" na kojem su učestvovali klubovi iz Holandije, Francuske, Belgije, Švajcarske i Sjedinjenih Američkih Država.

Omladinci Partizana su tokom tri takmičarska dana odigrali i meč protiv ekipe Sent Etjena, a početni udarac na tom duelu izveli su predsednik francuske ekipe, Bernard Kijazo i počasni predsednik Partizana, inače legenda nekadašnjeg šampiona Francuske, Ivan Ćurković.

- Bile je velika čast biti deo ovako velikog turnira, hvala svima u Francuskoj na gostoprimstvu, a pogotovo čelnicima Sent Etjena sa kojima imam poseban odnos. Divno je bilo ovih nekoliko dana – poručio je Ćurković koji je bio deo delegacije Partizana, čiji je šef bila Olgica Perić.

Koliko je ekspedicija Parnog valjka bila dobro dočekana u Francuskoj istakao je i trener omladinske selekcije Aleksandar Mirosavljević:

- Mogu samo da kažem da smo svi oduševljeni, ne samo turnirom, već gostoprimstvom i poštovanjem na koje nam je svaki put ukazivano zbog počasnog predsednika FK Partizan Ivana Ćurkovića. Poštovanje koje on ima ovde od strane fudbalskih znalaca, je malo reći impresivno! Ponosni smo što smo bili deo toga.

BONUS VIDEO: PARTIZAN POVEO PROTIV SPARTAKA: Evo kako je Baždar zatresao mrežu "golubova"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije