BEZ MILOSTI: Evo šta se desilo sa Rusom koji je prekinuo meč Rusija - Srbija u Moskvi

Novosti online

23. 03. 2024. u 15:13

Rusija i Srbija su odigrali prijateljsku utakmicu u Moskvi, a taj duel je u završnici drugog poluvremena bio iznenadno prekinut. Vinovnik je vrlo brzo saznao i koja kazna ga očekuje.

БЕЗ МИЛОСТИ: Ево шта се десило са Русом који је прекинуо меч Русија - Србија у Москви

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Rusija je deklasirala Srbiju, napunivši mrežu Piksijeve ekipe usled velikog kiksa "orlova" u uvodnom delu meča, a u finišu je došlo i do pomenutog prekida.

U TV prenosu nije moglo da se vidi šta je razlog, jer i ruski reditelji primenjuju evropsku praksu da navijački izgred ne prikazuju dok traje uživo prenošenje zbivanja sa stadiona.

Tada je, kao što su vas "Novosti" već izvestile, jedan gledalac utrčao na igralište i, neko vreme, izbegavao pokušaje obezbeđenja da ga zaustave.

On je sve vreme snimao to što radi, noseći kameru, ali je relativno brzo "dolijao" i izveden sa terena.

Posle nepuna dva minuta od početka prekida, utakmica je nastavljena, a na hitnom suđenju mladić je priznao da je to uradio - šale radi, a i izvinio se svima.

Izvinjenje ga nije spasilo zatvora: jedan dan je tamo već proveo, ostalo mu je još 13, pa će imati sasvim dovoljno vremena da tokom te dve sedmice iza rešetaka razmisli o tome kako izgleda šaliti se sa nečim što je Rusija doživela prilično ozbiljno, a u pitanju je bila prva utakmica sa nekim evropskim rivalom još od novembra 2021 i, tri meseca kasnije, uvedenih sankcija.

S kim sve igra fudbalska reprezentacija Srbije do Evropskog prvenstva?

Podsetimo, pripreme "orlova" za EURO 2024 uključuju zasad još tri prijateljske utakmice: protiv Kipra (25. marta), te Austrije (4. juna) i Švedske (8. juna), kada će se od fudbala i zvanično oprostiti Zlatan Ibrahimović.

Sve o "orlovima", fudbalu, ali i sportu generalno, pratite na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu