RUSI NISU BILO KO! Evo šta je Crvena zvezda rešila da uradi

Novosti online

18. 03. 2024. u 16:56

Crvena zvezda i Radnički 1923 iz Kragujevca odigrali su derbi meč 26. kola Superlige Srbije, a dan po završetku te utakmice crveno-beli su se oglasili o narednom nastupu.

РУСИ НИСУ БИЛО КО! Ево шта је Црвена звезда решила да уради

Foto: Č. Vuković

Podsetimo, Zvezda je deklasirala Radnički na Marakani, a po završetku meča sa četvrtoplasiranim timom prvenstva, strateg crveno-belih Vladan Milojević se dotakao i prijateljske utakmice protiv Zenita, koja se igra sledeće subote na stadionu "Rajko Mitić".


- Ovom prilikom pozivam sve navijače da nas podrže i protiv jednog renomiranog protivnika, lidera ruskog prvenstva, Zenita. Ne znam u kom sastavu će doći naš protivnik, ali biće to sa mnoštvom internacionalaca. Bez obzira što nećemo imati veliki broj igrača, koji brane boje svojih država, u svakom slučaju očekujemo dobru proveru za nas i pravu prijateljsku utakmicu. Ugostićemo prijatelje iz Rusije kako dolikuje, uz spektakl - rekao je Milojević.

Ali, to nije sve.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević pred meč sa Radničkim 1923 / FOTO: FK Crvena zvezda

Besplatan ulaz na utakmicu Crvena zvezda - Zenit


Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je ovog ponedeljka javnost da će kapije stadiona “Rajko Mitić” biti otvorene na prijateljskom meču protiv Zenita, koji će se odigrati u subotu 23. marta od 19 časova. 

"Crveno-beli će kao lideri Superlige Srbije dočekati prvoplasiranu ekipu ruskog prvenstva - Zenit. Naš klub i aktuelni šampion Rusije su se poslednji put sastali na Pari kupu prethodnog leta u Sankt Peterburgu, te će predstojeći duel biti sjajna prilika da zvezdaši uživaju u meču dva prijateljska naroda i kluba na stadionu Rajko Mitić", navode sa Marakane. 
 
Crvena zvezda i Zenit već godinama neguju prijateljske odnose na brojnim poljima, od turnira namenjenih mlađim selekcijama, preko razmena trenera i igrača iz omladinskog pogona, pa sve do prijateljskih duela prvih ekipa. 
 
"U znak velike zahvalnosti, zbog sjajne podrške našeg 12. igrača od starta prolećnog dela sezone, klub je doneo odluku da navijače nagradi otvaranjem svih kapija stadiona protiv Zenita", ističe se u saopštenju Zvezde.

Podsetimo, na ovu pauzu, zbog obaveza reprezentacija, Crvena zvezda je otišla sa četiri boda više od Partizana, koji je odigrao samo nerešeno u Lučanima protiv ekipe Mladosti, i to nakon poraza od kruševačkog Napretka u Beogradu. 

Bonus video: Gol koji je Šerif Endijae dao petom na utakmici Crvena zvezda - Radnički Kragujevac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)