KAKAV DERBI, KAKAV TRILER! Epski meč u četvrtfinalu FA kupa odgirali Junajted i Liverpul (VIDEO)

S. R.

17. 03. 2024. u 20:17

SLAVIĆE Mančester junajted mladog Amanda Diala. Neočekivani heroj „đavola“ u epskom trijumfu nad najomraženijim rivalom Liveprulom u četvrfinalu FA kupa bio je napadač iz Obale Slonovače. U poslednjim momentima drugog produžetka iskoristio je to što su „redsi“ neočekivano krenuli na sve ili ništa i spasio sezonu četi Erika Ten Haga - 4:3, za prolazak dalje.

КАКАВ ДЕРБИ, КАКАВ ТРИЛЕР! Епски меч у четвртфиналу ФА купа одгирали Јунајтед и Ливерпул (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

U bici za finale na „Vembiliju“, pridružili su im se juče fudbaleri Čelsija pobedom nad Lesterom (4:2), a dan ranije Mančester siti i član Čempionšipa Koventri.

U centralnoj utakmici najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu viđen je dinamičan meč, pun ritma, tempa sa pregrtš šansi na obe strane. Erupciju oduševljena domaćih pristalica izazvao je vezista Mektomini već u 10. minutu. Škot kojem zadatak nije da trese protivničke mreže stigao je do sedmog gola u sezoni, ali je često bio amajlija koja je donosila dobre rezultate hicima u bitim mometima. Ipak, „Teatru snova“  do pred kraj prvog dela igre kada su Mekalister i Salah iskoristili dve smušene rekacije odbrane i ućutkali raspevane navijače.

Produžetke i veru u prolaz Junajtedu je vratio pomalo zaboravljeni Brazilac Entoni u 82. minutu. U nadoknadi vremena, kao klatno su se povijale šanse za obe ekipe. Eliot je u 105. vratio vođstvo Liverpulu (VIDEO), da bi domaćin u samo deset minuta, preko Rašforda (VIDEO) i, u 121. minutu, kada je Dialo dao gol (VIDEO) zaokružio neverovatan preokret.

Žreb za polufinale je "presudio" ovako:

Igraće Koventri - Mančester junajted, te Mančester siti - Čelsi (20. i 21. aprila).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja