''IMAM PONUDE IZ SUPERLIGE I INSOTRANSTVA'' Nenad Lalatović pred odlaskom iz Spartaka?

Filip Milošević

17. 03. 2024. u 10:32

Trener fudbalera Spartaka iz Subotice Nenad Lalatović izjavio je nakon poraza od TSC od 2:4 da razmišlja o svojoj budućnosti na klupi plavo-belih.

ИМАМ ПОНУДЕ ИЗ СУПЕРЛИГЕ И ИНСОТРАНСТВА Ненад Лалатовић пред одласком из Спартака?

FOTO: AP

Od kako je počeo prolećni deo prvenstva, samo jedan trijum ima ekipa Spartaka, te Nenad Lalatović nikako ne može da bude zadovoljan izdanjem svog tima.

- Ovom timu su danas falili i Ćalasan, otišli su Tanasijević, Vidaković, Bjelović... Nema tu nekog pravdanja, ko zna - možda i podnesem ostavku posle ove utakmice. Videću, još mi je vruća glava, ljut sam na igrače, ja takve stvari ne mogu da praštam. Kod mene igrač mora ima disciplinu, bez obzira da li je TSC ili Crvena zvezda, kada igramo kod kuće moramo da odigramo mnogo bolje nego danas u prvom poluvremenu. Ovo nam je treći vezani poraz kod kuće, na strani igramo kao kod kuće. Protivnici kad dođu kod nas igraju lagano. Kao da moji igrači imaju neki pritisak, strah, to su neke stvari koje ja ne praštam - rekao je Lalatović.

On je zatim otkrio da postoje određene ponude za njega i u domaćoj ligi.

- Imam tu još nekih ponuda, čak i iz Super lige, imam i nešto iz inostranstva. Videću, dobro ću razmisliti ova dva dana. Imam još jednu ponudu iz inostranstva, koju sam dobio pre dva dana. Vruća mi je sad glava, neću puno da žurim, razmisliću dobro šta i kako dalje. Ako budem promenio klub, možda ću ostati u Super ligi, a možda otići u inostranstvo - istakao je.

BONUS VIDEO: BURAN UVOD U BERNU: "Prepucavanje" navijača Jang bojsa i Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!