BUDUĆNOST SVETSKOG FUDBALA NA ZLATIBORU: Stižu Zvezda, Partizan ali i Espanjol, Atletiko….

Filip Milošević

17. 03. 2024. u 09:28

Treći po redu Zlatibor Kup, pod sloganom ,,Da li ste spremni,, održaće se u periodu od 26. do 29. aprila na terenima Turističko Rekreativnog Kompleksa Zlatibor.

БУДУЋНОСТ СВЕТСКОГ ФУДБАЛА НА ЗЛАТИБОРУ: Стижу Звезда, Партизан али и Еспањол, Атлетико….

Foto: TRK ZLATIBOR

Ovo je nastavak tradicije, gde klinci uživaju u najlepšoj sporednoj stvari na svetu. Ove godine organizatori očekuje preko 2.000 učesnika i trenera u godištima od 2010. do 2017.

Timove iz Srbije, predvode Crvena zvezda i Partizan. Navodimo i Vojvodinu, Brodarac, IMT, Dinamo Pančevo, Mačva Šabac, škola fudbala Olimpik, Atacante i mnoge druge.

Foto: TRK ZLATIBOR

Tekst potpisa

Naravno u svim kategorijama nastupiće i nade lokalnog FK Zlatibor. A po prvi put na turniru će igrati i Italijani. Poznati klub Udineze u generacija 2013. i 2014. dolazi da predstavi svoje talente. Španski Espanjol najavio je da očekuje medalje u godištima 2012. i 2013. a među učesnicima biće i ruska škola fudbala Devetka, FSHM iz Moskve. Tu su i rumunski kluibovi Kluž, Lazio Selesti, Rapid Bukurešt i Arad,. Učestvovaće i klubovi iz Slovenija, pa najpoznatiji klub Bugarske, CSKA iz Sofije, kao i klubovi iz Makedonije i Crne Gore. A poslednja prijava za uzrast 2013. stigla je od slavnog španskog Atletika iz Madrida.

- Izuzetnu zahvalnost, naravno pored Turističke organizacije Zlatibor koja sa nama učestvuje u organizaciji, dugujemo predsedniku opštine Čajetina, Milanu Stamatoviću i ljudima iz naše opšttine. Takođe u organizaciji učestvuje i agencija M tim pro i Fudbalski savez Zapadne Srbije. Zaista svi jedva čekaju početak. Prošle godine bilo je sajnih popteza i golova, dugo se pričalo o turniru. Sada evo treći put za redom, konkurencija je najjača do sada - istakao je Nikola Novaković, direktor Turističko rekreativnog kompleksa Zlatibor, koji je nedavno posetio i ministar sporta Zoran Gajić.

Zlatibor je tako po ko zna koji put potvrdio da je prava meka za fudbal, ali i mnoge druge sportove. Igraće se čak na sedam terena. Prošle turnire gledalo je puno roditelja i građana, a među njima i nekadašnji sjajni fudbaleri Njeguš, Biševac i Mudrinić.

BONUS VIDEO: BURAN UVOD U BERNU: "Prepucavanje" navijača Jang bojsa i Crvene zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)