U MOJIM GRUDIMA SU DVA SRCA: Sjajni fudbaler Bajerna od danas i zvanično "pancer"

N. I.

14. 03. 2024. u 14:34

SAGA je gotova. Aleksandar Pavlović je i zvanično "A" reprezentativac Nemačke. Momak koji je pre 19 godina rođen u Minhenu i koji je trenutno nezamenljiv u veznom redu Bajerna od danas se i zvanično našao na spisku selektora ove zemlje Julijusa Naglesmana za dva predstojeća prijateljska meča sa Holandijom i Francuskom.

У МОЈИМ ГРУДИМА СУ ДВА СРЦА: Сјајни фудбалер Бајерна од данас и званично панцер

FOTO: Tanjug/AP

Odmah po dobijanju poziva za sastav "pancera" oglasio se za nemačke medije i Pavlović.

- Moju odluku ne treba gledati kao protiv srpskog tima, nego u korist nemačkog. Veoma sam srećan što sam pozvan u seniorsku reprezentaciju Nemačke. Moj plan je bio da odluku između Nemačke i Srbije donesem posle Evropskog prvenstva ove godine. Ali, morao sam da odlučim momentalno - priznao je Pavlović.

To ujedno znači da će, ukoliko mu selektor Nagelsman da i simboličnu minutažu u prethodne dve utakmice Pavlović i de fakto biti zauvek nemački reprezentativac, jer su pravila FIFa savršeno jasna u ovakvim slučajevima.

- Želeo bih da se zahvalim Fudbalskom savezu Srbije, koji je uložio veliki trud zbog mene. U mojim grudima biju dva srca: moja majka je Nemica, a moj otac Srbin. Zato moju odluku ne bi trebalo tumačiti kao da je protiv reprezentacije Srbije, nego u korist Nemačke. Rođen sam i odrastao u Minhenu, celu moju fudbalsku karijeru sam proveo u Bajernu i jedva čekam utakmice u dresu selekcije Nemačke - zaključio je Pavlović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave